Våre tilleggsprodukter | Se også våre tjenester

Ung sjåfør forsikring

683x255__young_driver.jpg
 

Er du heldig og er under 25 år? I så fall må du betale et lite pristillegg når du leier en bil hos oss. Pristillegget og alderskravet varierer avhengig av hvilket land du leier bilen i, så husk å sjekke vilkår & betingelser når du gjør din bestilling, enten du gjør det på nettet eller hos en av våre stasjoner. 

Noen råd til alle unge sjåfører

Hvis du ikke har kjørt bil så lenge, kan det føles ut som et eventyr hver gang du setter deg bak rattet. Skjønt er det et par ting du kan gjøre for å sørge at du alltid er trygg når du er ute på veien.

Når det gjeder å leie en bil, gi deg selv tid til å venne deg til den nye bilen. Å gjøre seg kjent med kontrollene, plassering av pedaler, speil og seter, kan gjøre hele forskjellen på kvaliteten på din reise. Er setet i riktig høyde? Sitter alle passasjerer komfortabelt med setebeltene festet? Er dørene sikret? Vet du hvor lysene er plassert? Å gjøre små sjekker slik som dette vil hjelpe deg å føle deg mer trygg når du drar. Husk, Europcar ansatte kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om din leiebil.

En annen fin måte å forberede seg på er å undersøke reisen som du er i ferd med å ta. Hvis du er vant til å kjøre i byen og planlegger å kjøre ut til landet, husk at de to er svært forskjellige. Ta det med ro, og hold øynene åpne for eventuelle farer til enhver tid. 

Ung Fører forsikring: ting å huske

 
Obligatorisk for alle under 25 år
 
Alderskrav kan variere avhengig av lokasjon
 
 
 
Den er designet for å beskytte deg
mas.png mas

Interessert i denne servicen?

Young driver surcharge

 

For mer informasjon om pristillegg hos din valgte lokasjon, kan du kontakte den aktuelle utleiestasjonen direkte.

 

 

Kontakt oss: (+47) 815 51 800 | post@europcar.no

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer