Våre tilleggsprodukter | Se også våre tjenester

Leie bil: ekstra sjåfør

683x255_additional_driver.jpg
 

Å leie bil i utlandet betyr ofte å ta turer til nye og uoppdagede steder, og dette kan innebære mange timers kjøring. Med Europcar's ekstra sjåfør-tjeneste kan dere bytte på hvem som sitter bak rattet, slik at alle får muligheten til å ta en hvil!

I tillegg til å planlegge dette på forhånd, kan du legge til ekstra sjåfører i løpet av turen hvis forholdene endrer seg. Hvis du for eksempel skader foten din og ikke klarer å kjøre, kan du bare stikke innom ditt nærmeste utleiekontor og legge til din reisekamerat som ekstra sjåfør. Enkelt.


Fordelene med en ekstra sjåfør

Å ha en ekstra sjåfør (eller sjåfører) til din leiebil kan lette presset på hovedsjåføren, noe som gjør turen mer behagelig for alle sammen. I tillegg, dersom dere planlegger en lengre reise, at dere ikke behøver å ta like mange pauser betyr at dere når reisemålet dobbelt så raskt.

Antallet ekstrasjåfører avhenger av bilens kapasitet. Dersom bilen har plass til fem personer, kan du ha opptil fem sjåfører.

Ekstra sjåfør gir deg:
 
Fleksibilitet under reisen

 

 
Lave, attraktive priser

 

 

 
Tryggere lange reiser

 

masmas


Interessert i denne servicen?

ADD.jpg

Å legge til en ekstra sjåfør er enkelt - dersom du allerede har din leiebil, bare stikk innom ditt nærmeste kontor. Dersom du ikke har bestilt enda, klikker du bare på "velg tilleggsprodukter" på bookingsiden.

 

 

 

Kontakt oss: (+47) 815 51 800 | post@europcar.no

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer