Våre tjenester & tilleggsprodukter | Ekstrasjåfør

Tilleggstjenster: Ekstra sjåfør til din leiebil

Europcar-ekstra-sjofor.jpg

Å leie bil i utlandet innebærer ofte kjøreturer til nye og spennende steder. Ofte også mange timer bak rattet. Hos Europcar har tilbyr vi å legge til en ekstra sjåfør, slik at dere kan fordele kjøringen mellom dere.

Ekstra sjåfør kan legges til før reisen, men også underveis dersom omstendighetene skulle endre seg.Har sjåføren skadet foten, eller skal dere reise langt? Det kan være mange grunner til at man ønsker en ekstra sjåfør som kan kjøre leiebilen. Med Europcars ekstra sjåfør-tjeneste kan dere bytte på hvem som sitter bak rattet.

 

Fordeler med ekstra sjåfør

 

Det å ha muligheten for ekstra sjåfør (eller sjåfører) på deres leiebil kan være med på å lette belastningen av hovedsjåføren. Slik at alle kan føle seg uthvilt underveis og at turen blir morsommere. Dessuten slipper dere å stoppe for hyppige og lange pauser underveis på lengre turer. 

Hvor mange ekstra sjåfører som kan legges til avhenger av kjøretøyets kapasitet. Dersom leiebilen har plass til fem personer, kan man også ha opptil fem sjåfører. Alle sjåfører må registreres på leiekontrakten  og oppfylle våre leie og forsikringsvilkår for at forsikringen skal være gyldig.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt vårt reservasjonskontor på tlf. 815 51 800 eller e-post post@europcar.no

 

Ekstra sjåfør gir deg:

 

Mer fleksibilitet under hele reisen

Attraktive priser

Tryggere langturer

 

boton.png

 

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer