Sikkerhet- og personvernregler

1. Hvem er ansvarlig og mottakere av din personlige informasjon som vi lagrer?

Europcar International S.A.S.U, a ‘Société par Actions Simplifiée Unipersonnelle' hvis hovedkontor ligger på EUROPCAR INTERNATIONAL SASU, Bat OP - 2, rue René Caudron, 78960 Voisins-le-Bretonneux, France og registrert hos the Registry of Commerce and Companies of Versailles under nummer: B 542 065 305 (heretter referrert til som "Vi") er dataansvarlig for den personlige informasjonen vi samler om deg på denne mobilapplikasjonen (the “Mobile Application”).

Slike personopplysninger er deidkert til Europcar Group-selskaper, deres franchisetakere, underentreprenører og partnere og vil bli samlet inn, behandlet og lagret i samsvar med fransk databeskyttelseslov.

2. Hvilken type informasjon lagrer vi om deg?

Personlig informasjon lagret om deg

Vi lagrer kun informasjon som du frivillig oppgir. Denne informasjonen lagres spesielt når du:

Registrerer / Blir Europcar-medlem
Lager en online reservasjon
Aktiverer vår eReady-tjeneste
Melder deg inn i et Europcar Privilege lojalitetsprogram
Abonnerer på Europcar Nyhetsbrev / E-postvarsler
Deltar i en undersøkelse, konkurranse eller konkurranser
Kontakter Europcar
Bruker våre online-tjenester
Foretar en booking forespørsel online
 

3. Hvordan vi bruker dataen som vi lagrer- dataoverføring?

Vi lagrer og behandler dine personlige opplysninger for å tillate Europcar Group-selskaper, deres franchisetakere, underleverandører og partnere å gi deg de bestilte tjenestene og fordeler du har abonnert på.
 
Spesielt kan vi bruke informasjonen til å:
 
Registrerer deg som Europcar-medlem og gi deg en Europcar ID
Behandle din leiebil og alle tilknyttede tjenester: Få et tilbud / foreta en online booking / endre eller avbestille eksisterende reservasjon / administrere fakturaene dine ...)
Sende e-postvarsler for spesielle kampanjer hvis du ønsker det
Kontakte deg via e-post om en bestilling du ikke fullførte på Europcars nettside
Sende deg et sammendrag om en bookingforespørsel hvis du samtykker i å oppgi e-postadressen din
Administrere lojalitetsprogrammet ditt
Svare på dine spørsmål eller forslag
Forbedre kvaliteten på besøket ditt på nettstedet vårt
Sende deg vårt nyhetsbrev hvis du ønsker det
Behandle din deltakelse på konkurranser e.l
Kontakte deg for å delta i kundeundersøkelser for å forbedre våre tjenester
For å tillate oss å gi deg effektive tjenester, kan vi fra tid til annen overføre data innsamlet av oss til andre Europcar-konsernselskaper eller Europcar-franchisetakere i EU eller utenfor EU for de formål som er angitt her. Slike overføringer innebærer ingen begrensninger, og våre personvernregler vil være fullt anvendelig.
 
Visse mottakere av disse opplysningene kan være lokalisert i land som lovgivningen om databeskyttelse kanskje ikke gir et beskyttelsesnivå som tilsvarer fransk lov. Ved å godta denne personvernpolitikken tillater du Europcar å overføre dataene til det relevante personellet til de selskapene som Europcar utpeker til å utføre den forespurte tjenesten.
 
Europcar har også inngått kontrakt med tredjeparts tjenesteleverandører for å administrere databasen vår og gi teknisk og annen støtte til søknaden. Dine personopplysninger kan bli formidlet og overført til en tredjeparts tjenesteleverandør og andre entreprenører som anses nødvendig for de formål som er beskrevet i personvernpolitikken. Alle tredjepartsleverandører som er involvert i styringen av Europcar-virksomheten, har vært engasjert i en bindende konfidensialitetsavtale med Europcar, hvorved tredjepart kan handle bare under instruksjon av Europcar og ha begrenset tilgang til Europcar-databasen for å yte teknisk støtte .

4. Våre partnere og lenker til andre nettsteder

 
Vi har samarbeidet med anerkjente tredjeparter for å tilby deg en rekke reisetjenester. Alle reisetjenester på hele nettstedet vårt, som tilbys av en tredjepartspartner, er beskrevet som sådan. Selv om vi kun jobber med anerkjente tredjeparter, kan våre samarbeidspartnere ha ulike retningslinjer og retningslinjer for personvern enn Europcar.
 
Det finnes også flere steder i hele vårt nettsted som kan koble deg til andre nettsteder som ikke opererer under Europcars informasjonspraksis. Når du klikker gjennom til disse nettstedene, er Europcar-nettsteder ikke alltid gyldige for personvern. Vi anbefaler at du undersøker personvernerklæringene for alle tredjeparts nettsteder for å forstå deres prosedyrer for lagring, bruk og formidling av informasjonen din.

5. Hvordan lagrer og beskytter vi personlig informasjon - datasikkerhet

 
Vi ønsker at våre medlemmer og besøkende skal føle seg trygge på å bruke nettstedet vårt og gjøre leiebilreservasjoner, så vi er forpliktet til å beskytte informasjonen vi lagrer.
 
 
Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge som det kreves i henhold til fransk lov for de relevante formålene som er beskrevet i disse personvernsreglene. Europcar og dets tredjepartsleverandører vil benytte hensiktsmessige fysiske, tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å forhindre uautorisert eller ulovlig behandling, utilsiktet tap av eller ødeleggelse av, eller skade av dine personlige data.
 
 
Europcar-nettverket er et trygt og sikkert nettmiljø. Våre systemer er konfigurert med datakryptering, eller scrambling-teknologier og standardiserte brannmurer. Når du sender personlig informasjon til en Europcar-nettside på Internett, er dataene dine beskyttet av SSL-teknologi (Secure Socket Layer) for å sikre sikker overføring.
 
Hver kredittkort transaksjon du gjør på Europcar nettsteder, er gjort gjennom vår Secure Server Technology. Dette gir mange sikkerhetsfunksjoner, inkludert:
 
Autentisering: Dette forsikrer nettleseren om at dataene blir sendt til riktig dataserver, og at serveren er sikker.
 
Kryptering: Dette koder for dataene, slik at det ikke kan leses av noen andre enn den sikre serveren.
 
Dataintegritet: dette kontrollerer dataene som overføres for å sikre at den ikke er endret.

 

6. Hvordan få tilgang til, oppdatere, korrigere eller slette dine personlige opplysninger

 
Vi gjør en innsats for å sikre at personopplysningene vi har om deg, er like nøyaktige, aktuelle og komplette som nødvendige, for de formålene vi bruker dataene til.
 
Ved å logge inn på "Min Europcar" eller ved å kontakte vårt hovedkontor i ditt hjemland, har du i henhold til den franske databeskyttelsesloven til enhver tid rett til å få tilgang til, og mot lovlige grunner, motvirke behandling av dine personlige opplysninger. Samt retten til å oppdatere, rette eller slette personlige opplysninger lagret av oss, som vil være ufullstendige, unøyaktige, utdaterte data, eller de som er forbudt ved lov. 
 
Du kan få informasjonen ved å skrive til vårt hovedkontor i Frankrike på: Europcar International - Datasenter, Bat OP - 2, rue René Caudron, 78960 Voisins-le-Bretonneux, Frankrike
 
For å beskytte ditt privatliv og sikkerhet, vil vi ta rimelige skritt for å bekrefte identiteten din før du gis tilgang eller korrigerer.
 
Du vil også kunne endre passordet ditt og hemmelig spørsmål når som helst ved å logge inn på "Min Europcar" profilen.
 

7. Hvordan kan jeg registrere meg for å motta reklamemails? - Vår Opt-in Policy

 
Som Europcar-medlem kan du innimellom motta, via e-post, informasjon om våre produkter og tjenester, oppdateringer til nettstedet vårt, tilpassede annonser og kampanjer som er målrettet mot dine spesielle interesser, for eksempel spesialtilbud, kampanjer, konkurranser, og andre reisemuligheter tilgjengelig på Europcars nettsteder og/eller sponset av våre reisetjenester og annonsører. Vi sender denne informasjonen direkte selv, eller via tredjeparts tjenesteleverandører.
 
Du vil bli sendt en forespørsel om å motta disse e-postene. Du kan abonnere på sidene "Profil" og "Varsler" i delen Min Europcar, tilgjengelig øverst på nettsiden, eller send oss ​​en epost ved å klikke her.
 
Når som helst kan du bestemme at du ikke vil motta fremtidige markedsføringsemails fra oss. I dette tilfellet kan du melde deg av på "Profil" og "Varsler" -sider i delen Min Europcar, tilgjengelig øverst på nettsiden eller send oss ​​en epost ved å klikke her.
 
I tillegg vil vi i våre e-postadresser og annen kommunikasjon inkludere instruksjoner om hvordan du avmelder deg.
 
Vi forbeholder oss retten til å begrense medlemskap til de som vil godta e-post. Medlemmer vil bli varslet via e-post før eventuelle tiltak.

8. Endringer i personvernreglene

 
Våre personvernsregler er trolig oppdatert. Vi anbefaler derfor at du regelmessig vurderer dette dokumentet for å være fullt klar over våre forpliktelser angående sikkerheten og personvernet til dine personlige opplysninger. Hvis du har spørsmål om våre personvernsregler, vennligst kontakt oss.
 
 
For våre fullstendige leie- og forsikringsvilkår se her
 
 

Kontakt oss: (+47) 815 51 800 | post@europcar.no

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer