Våre tjenester | Se også våre tilleggsprodukter

Enveis bilutleie

683x255_oneway.jpg

Er reiseplanene forstyrret av forhold utenfor din kontroll? Skal du flytte til et sted flere kilometer unna og ønsker å unngå å måtte kjøre hele veien tilbake? I tilfeller slik som disse kan en rimelig enveisleie virkelig komme til unnsetning og være en enkel og praktisk løsning. 

Å leie en bil én vei er også en god idé for de som elsker å dra på road trip, som åpner døren til en rekke reisemuligheter. Tenk deg å kunne stoppe på så mange steder som du vil, og returnere din enveisleie hver gang. Med en rekke stasjoner over hele verden er vårt mål hos Europcar å møte dine reiseplaner med denne fleksible servicen.

Sørg for å spørre en av våre ansatte om å gjøre deg kjent med bilen også. Fra å lære hvor alle kontrollene er til å venne seg til et nytt sett med pedaler, er det viktig for oss at du føler deg helt trygg før du kjører avgårde.

Enveisleie gir deg:

 
Komplett fleksibilitet
 
Muligheten til å kjøre fra A to B
 

Gode priser

mas.png mas

Enveisleie tilbud

Kostnaden for denne tjenesten er avhengig av bilen og hvilket land det er, og avhengig av hvor i verden du befinner deg, er det visse begrensninger på hvor du kan reise. Ta kontakt med Europcar stasjonene på de stedene du har tenkt å reise til.

Det beste med enveisleie er at du kan sette sammen en reise som virkelig er din egen. Alt som gjenstår er deg selv, din leiebil og den åpne veien...

Interessert i denne tjenesten?

One way

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt vårt reservasjonskontor på tlf. 815 51 800 eller e-post post@europcar.no

 

 

Kontakt oss: (+47) 815 51 800 | post@europcar.no

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer