Våre tilleggsprodukter | Se også våre tjenester

Lei en bil med GPS

683x255_GPS.jpg
 

Er du klar til å ha verden for dine hender? Uansett hvor du er i verden, en GPS-enhet kommer alltid godt med. Å bruke en slik nyttig gadget betyr at du kan komme frem til hotellet med letthet, reise til nærliggende attraksjoner uten å kjøre rundt i sirkler og komme tidlig til møter i byen.

Dersom du foretrekker å utforske utenfor allfarvei og oppdage skjulte perler, er eventyr også uanstrengt med GPS. Bare kjør hvor du vil, før du bruker GPS'en til å finne tilbake til hotellet igjen!

Råd for bruk av GPS

Spør en av våre Europcar ansatte til å forklare deg hvordan GPS-enheten fungerer og still alle spørsmål du måtte ha. Når du fyller inn en adresse, vær så spesifikk som mulig, for det mest nøyaktige resultatet. Er du usikker på om du har riktig husnummer kan du også taste inn koordinatene. Gjør deg kjent med instillingene og sørg for at den er sikret i en posisjon som gjør at du lett kan se (spesielt hvis du kjører alene). 

For å holde GPS'en trygg, slå den av og legg den tilbake i boksen etter bruk. Pass også på å holde den ut av syne, enten i bagasje- eller hanskerommet.

Leiebil inkludert GPS gir deg:

 
En bekvem måte å reise på
 
Trygghet i ukjente områder
 

Frihet til å utforske

mas.png mas

Oppdatert GPS med tydelige anvisninger

Kartene på våre GPS-enheter oppdateres kontinuerlig og veibeskrivelser er tydelige og enkle å følge, noe som betyr at du aldri vil kjøre deg bort. Du kan leie en GPS fra dag-til-dag (selv om noen Luxury kjøretøy allerede har et innebygd system), slik at du alltid kan føle deg trygg på at du når frem til din destinasjon.

Interessert i denne tjenesten?

GPS

 

Snakk med din valgte Europcar stasjon i dag for mer informasjon, eller legg bare til dette produktet når du gjør din booking online.

 

 

Kontakt oss: (+47) 815 51 800 | post@europcar.no

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer