Jobbmuligheter

 

Vi søker etter Agent eller franchisetaker i Hamar - Gjøvik - Lillehammer

 

Vi er i en spennende vekst- og utviklingsfase i en bransje som er i hurtig endring og vi søker nå en aktør som kan representere Europcar i Hamar - Gjøvik - Lillehammer gjennom en agent- eller franchiseavtale. 

Med utgangspunkt i at vi har et godt opparbeidet kundegrunnlag nasjonalt og internasjonalt, vil vår fremtidige samarbeidspartner få et godt kommersielt grunnlag for gode omsetningstall og vekst på privat- og firmamarkedet.
 
Basert på hvilken samarbeidsmodell man velger, kan Europcar bistå med bilflåte samt salgs- og markedsføring, driftssystemer, IT, betalings og faktureringssystemer mm.  
 
For å lykkes i stillingen må du ha kremmerånd, til tider høyt tempo, være strukturert, kundeorientert, energisk og flink til å takle flere driftsorienterte baller i luften.  
 
Vi kan tilby en spennende stilling hvor du vil være ansvarlig for å etablere og utvikle driften av Europcar med gode vekstmuligheter for den rette.
 

For ytterligere spørsmål rundt stillingen, vennligst ta kontakt med Kommersiell Direktør Siv Lunde Kolrud, Mail siv.kolrud@europcar.no mob 906 82 995 eller Administrerende Direktør, Børre Kleivan, mobil 928 60 878.

 
Søknadsfrist;  21 Januar, 2019
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ER DU INTERESSERT I Å ARBEIDE HOS EUROPCAR OG MENER Å HA RELEVANT KUNNSKAP OG ERFARING Å TILFØRE OSS, VIL VI GJERNE HØRE FRA DEG.

Dersom du ønsker å sende oss en åpen søknad, klikk her for formidling av din CV.

 

Kontakt oss: (+47) 815 51 800  E-post: post@europcar.no 

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer