Book en uke i jula

& få uken etter gratis

Not eligible booking

Gjør det meste ut av fridagene dine i jula!

Ikke la ribbe koma eller snøfnugg hindre deg i å ha det gøy over jul og nyttår. Lei en bil i minst en uke med henting i perioden 21-28 desember og få en ekstra uke til jul!
 
Du og dine kjære går og handler til jul, går til julebordet, går til midnattsmessen, går til treningsstudioet, smiler unna på spaet og foretar kjøp før nyttårsselskapet og henter pizza på nyttårsdag.
 
Kanskje er det på tide å gå til det hjemme-prosjektet eller til slutt gå forbi resirkuleringen med alle de gamle "god-til-ha-ting" i butikken?
 
Eller hvorfor ikke benytte anledningen og gå på en fantastisk skiferie og feire festivaler i fjellene?

Gjør det meste ut av fridagene dine i jula med kos, besøke slektninger og morsomme roadtrip med dine kjære.

Hvorfor velge Europcar

 • Kun nye biler

 • Ingen skjulte kostnader

 • 24-timers veihjelp

 • 24/7 service på de fleste store flyplasser

Leievilkår

  1. Tilbud om en gratis ekstra uke i perioden 29.12.2018 - 15.01.2019 gjelder bare hvis du har bestilt leiebil med oss ​​i minst en uke til å plukke opp noen gang i perioden fra 21 til 28 desember 2018 og gjelder kun følgende steder :
    
   Borlänge, Eskilstuna, Gävle, Gøteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona Karlstad Kiruna Kristianstad Lidköping, Linkoping, Luleå, Lund, Malmø, Mora, Norrkoping, Norrtälje, Nässjö, Oskarshamn, Ronneby Skellefteå, Skovde, Sturup, Söderhamn, Södertälje, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Vimmerby, Visby, Västerås, Växjö, Älmhult, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik.
    
   Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
    
   Tilbudet er avhengig av tilgjengelighet.
    
   Generelle leiebetingelser gjelder.
    
   Prisene gjelder når kjøretøyet er samlet inn og returnert på utleie kontoret og inkluderer obligatoriske avgifter: moms, ville koste reduksjon av skade (CDW), ville kostnadsreduksjon for tyveri (THW) og ubegrenset kjørelengde.
    
   Flyplassgebyr kan forekomme.
   Send tilbakemelding
   Logg
   Lagret
   Fellesskap

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer