Europcar bilutleie

Lei bil med Europcar

Europcar er verdensledende innen bilutleie og finnes i mer enn 140 land. Med over 60 års erfaring i bransjen, kan du stole på at vi gjør leieopplevelsen enkel og problemfri. Uansett om du har behov for en liten eller stor bil å leie til bedriften eller på fritide, har vi et alternativ til deg. Med flere tusen stasjoner i de mest populære storbyene eller rolige forstadene over hele verden, vil det være vanskelig å ikke finne oss. Du vil finne flere Europcar stasjoner i ankomsthaller på flyplasser og på togstasjoner, eller når du bestemmer deg for å starte en improvisert biltur fra byen du er enten det er London eller Barcelona.
Gode priser tilpasset ditt behov
Få våre beste priser
Privilege lojalitetsprogram
Motta belønninger
Sikker bookingprosess
Dine data er trygge
Dagsleie, ukesleie ellers månedsleie
Fleksible leieperioder
content-page-column

Topp 5 internasjonale bilutleielokasjoner:

Hvordan leie bil med Europcar

Det har aldri vært enklere å bestille leiebil. Bare velg en dato og et klokkeslett du gjerne vil hente og levere bilen, deretter velg hvilken bil du ønsker å leie og så er du på veien. For å gjøre livet ditt litt enklere, gir Europcar deg også muligheten til å levere bilen på en av våre andre stasjoner. Uavhengig av hvilken stasjon du har hentet den fra.
newsletter-sign-up

Langtid- og kortidsleie

For å gjøre det mest mulig behagelig for det, kan du leie en bil hos oss så lenge du vil. Trenger du en bil i en eller to dager for å komme deg rundt i helgen? Ingne problem, vår dagsleietjeneste får deg på veien i løpet av kort tid. Et mer populært alternativ er vår ukesleie. Perfekt for familieferie eller når du skal ut eller Norgesferie. Har du behov for en bil i en lenger periode men ikke ønsker å kjøpe en bil, kan du prøve vår månedsleie.

Luksus- SUV- og personbilutleie

Europcars bilflåte består av et stort utvalg leiebiler i nyere modeller. Vi har alt fra mindre kompaktbiler som er drivstoffeffektive og perfekt som bybil til større 4x4 med god plass til hele familien og bagasjen. I tillegg har Europcar også SUV, El- og luksuriøse biler for de som ønsker det lille ekstra. Uansett hva du trenger, har vi en bil som passer.