Velg blant våre premiumbiler som passer til enhver spesiell anledning

KJØR LENGRE
Livet handler om øyeblikk og følelser. Med Europcars prestisjetunge leiebiler får vi de til å telle! Vår elite Luksus-flåte gir deg valget mellom det perfekte kjøretøyet for å oppleve hvert øyeblikk som om det virkelig var du eier.
Fra kule Coupes og Convertibles, eksklusive Executive- og Luxury-salonger, til kraftige Sports Performance-biler og 4x4. Uansett hvilken type prestisje leiebil som får deg til å kjøre, vil Selection-flåten fra Europcar leie bil for den suverene kjøreopplevelsen. Få tak i verdens beste luksusbiler, slukk tørsten etter eventyr, og gjør turen uforglemmelig.
Luksus biler
Opplev våre prestisjetunge bilmodeller!
Convertible
Utforsk våre prestisjefylte convertible biler!
Executive Cars
Opplev våre executive biler!
Sportsbiler
Utforsk våre prestisjetunge sportsmodeller!

Hvorfor velge luksus fra Europcar?

Når du velger Luksus fra Europcar, får du tilgang til et stort utvalg av luksusbiler fra verdens mest ikoniske merker laget med uforlignelig lidenskap. Du er sjefen ombord på kjøretøyet ditt - fra ditt unike utvalg til din uforglemmelige reise.
Når du bestiller, spør etter en modell og kjør avsted med stil! Med prestisjetunge biler fra Europcar får du ikke bare en suveren kjøreopplevelse, du får også vår førsteklasses service fra det øyeblikket du velger den prestisjetunge bilen til det øyeblikket du når målet. Å være en Luksus-kunde gir deg tilgang til Europcars Priority-tjeneste for å gjøre innsjekkingsprosessen raskere.
Du kan komme ut på veien i løpet av kort tid! Med Europcar drar du nytte av 65 års erfaring med å tilby stor verdi og høy kvalitet bilutleie til våre kunder. Enten du kommer på forretningsreise eller bare ser etter en tur for din luksuriøse weekendferie - vi tilbyr prestisjetunge biler på de fleste større Europcar-stasjonene i Europa og Australia. Du finner Europcar Selection på deltakende stasjoner.