Et utvalg tilleggsutstyr og beskyttelse som ikke sprenger leiebilbudsjettet ditt

Har du behov for tilleggsutstyr til leiebilen? Vi har det du trenger, alt fra ulike tankealternativer til barneseter og skistativ, eller hvis du ønsker å legge til en ekstra sjåfør gjennom vår Explorers-pakke. Du velger hvilke tilleggsprodukter du vil legge til. Kanskje du trenger et skistativ til din neste fjelltur (se våre alternativer under vinterutstyr) eller en ekstra forsikring – vi tilbyr alt tilleggsutstyret du trenger til leiebilen din for å sikre deg en behagelig reise.

Forsikring

Velg en av våre forsikringspakker for å redusere egenandeler:
  • Basic Forsikring – dekker tyveri og kollisjonsskader
  • Medium Forsikring – tyveri, kollisjonsskader og skader på frontrute, lys og dekk, og personskader(*)
  • Premium Forsikring – alt det overnevnte pluss personlige eiendeler(*) og muligheten til å redusere egenandelen til null
(*) gjelder ikke i Storbritannia

Vinterutstyr

Dersom du har planlagt en skitur og trenger et skistativ til leiebilen din, så kan vi hjelpe deg. Med et skistativ trenger du ikke å bekymre deg over størrelsen på bilen du skal leie, eller om skiene passer inn i den. Med våre skistativ får du bedre plass inne i bilen til deg og dine medpassasjerer, slik at dere får med dere alt dere trenger til deres neste fjelltur.

Tankealternativer

Noen ganger kan de være vanskelig å finne en bensinstasjon i nærheten av stedet der bilen skal leveres med full tank. Hvorfor ikke droppe denne bekymringen og vårt drivstofftillegg hvor du kan betale for å levere bilen tilbake uten full tank? Du betaler ganske enkelt for en full tank på forhånd og leverer bilen på slutten av leieavtalen uten å fylle tanken.

Tilleggsutstyr / Explorers-pakke

Med våre tilleggsutstyr / Explorers-pakke kan du:
  • få garantert GPS så du slipper å være avhengig av en smarttelefon og unngå å kjøre deg bort neste gang du er ute på veien.
  • legge til ekstra sjåfør så dere kan dele kjøringen mellom dere og unngå lange hvilepauser og hyppige stopp.
Explorer-pakken gir deg fleksibilitet når du leier bil.

Ung fører

Det kan være utfordrende å leie bil når du er under 26 år, men ikke med Europcar. Alt du trenger å gjøre er å oppfylle vilkår og betingelser i det landet du skal leie bil i, samt betale et lite gebyr. Våre priser er konkurransedyktige og gir muligheten for yngre sjåfører å leie bil.

Biltur med småbarn

Det kan være tungvindt, upraktisk og ikke minst dyrt å ta med eget barnesete på ferie. Vi tilbyr et bredt utvalg barneseter tilpasset barn i alle aldre slik at du har en mindre ting å tenke på. Våre barneseter er av høy kvalitet og oppfyller alle standarder på sikkerhet. Kun det sikreste er godt nok for dine barn. Husk å leie barnesete neste gang du reiser med barn !