For Business

Bestill prestisje leiebiler fra premium produsenter

Hos Europcar forstår vi våre kunder og vet at det er viktig å skape et godt inntrykk i forretningslivet. Derfor består vår Selection-flåte av splitter nye Prestige-kjøretøy fra verdens ledende produsenter som Audi, BMW, Mercedes, Porsche og Jaguar.  
Enten du trenger en sofistikert bil for å imponere en spesiell klient, eller en sportsbil for å gjøre de lange forretningsreisene dine mer spennende, vil Selection ha en bil som dekker dine behov.
Vårt Selection-produkt lar deg gjøre det rette inntrykket for den viktige anledningen. Vi forstår viktigheten av å kunne velge den spesifikke bilen som passer dine behov. Nå kan du være trygg på at du får det du ønsker, for med Selection kjører du den Prestige-modellen du bestiller.  
Vi bryr oss om våre kunder og deres bedrifter. Så ved å leie en Selection-bil får du også førsteklasses service. Oppdag en raskere utsjekk med vår 'Priority Desk' for å spare tid og gjøre virksomheten din mer effektiv. Våre erfarne agenter vil alltid være klare til å sørge for at du er kjent med bilens funksjoner, og få deg trygt og komfortabelt på vei.  

MER INFORMASJON

Be om å bli oppringt

Vil du vite mer om våre Prestige-kjøretøy for dine forretningsreiser? Teamet vårt ringer deg dersom det er noe du lurer på.
RING MEG TILBAKE
Et utvalg av executive, sportslige og luksusbiler fra verdens prestisjetunge merker 
Med Selection velger du modellen du vil kjøre, ikke kategorien, så det blir ingen overraskelser  
Selection er tilgjengelig fra nøkkelavdelinger inkludert de fleste flyplasser over hele Europa og Australia