Europcar Norge

Europcar er markedsleder i Europa, og har vunnet prisen "Europe's Leading Car Rental Company" i World Travel Awards16 år på rad (2003-2019). Sammen med våre partnere er vi en del av verdens største bilutleienettverk med mer enn 3.300 stasjoner i over 140 land.
Europcar Norge eies av Europcar Mobility Group og er 100% integrert i gruppens nettverk. Vi er tett forankret med våre Nordiske land Danmark og Finland, samt UK og Irland.
Europcar Norge per Juni 2024 10 utleiestasjoner fordelt over hele landet og er tilgjengelig på alle de største flyplasser med kommersiell drift. Vi har en bred og allsidig flåte av person- og varebiler. Bilene våre har en gjennomsnittsalder på 6-10 måneder, og majoriteten av flåten har fem stjerner i Euro NCAP (minimum fire). Vi har fokus på miljø, og jobber kontinuerlig med å redusere vår miljøpåvirkning. Vi tilbyr ihovedsak lavutslipps biler, et utvalg miljøvennlige hybridbiler som er delvis e-drevne. Totalt er over 80% av vår flåte Hybrid, Plugin Hybrid eller EL biler. Europcar har vunnet prisen "World's Leading Green Transport Solution Company" - hvert år siden 2010.
Vi påvirker miljøet gjennom kjøp av biler, klargjøring og kommunikasjon med kunder. Europcar skal påvirke kunden til å etterspørre de riktige produktene/løsningene for miljøet. Vi skal også redusere vår egen miljøpåvirkning fra kontordriften.