Gode grunner til å bestille på Europcar.no

Vi vet du har behov for fleksibilitet i din hverdag. Vi vet også du kan ha behov for utvidet forsikring. Kanskje du vil prøvekjøre drømmebilen? Og til den beste prisen, selvfølgelig. Når du bestiller på våre offisielle Europcarsider, sørger vi for at du får alt dette samlet på ett sted.
Velg fleksibilitet
Har planene endret seg? Du kan alltid endre eller kansellere din bestilling helt gratis. Uforutsette utgifter?
Velg betal nå eller senere!
Få de beste tilbudene
Ingen liker uforutsette overraskelser. Når du bestiller fra våre nettsider får du helt transparente priser og ingen skjulte ekstra kostnader!
Uslåelig forsikring
Alle har behov for forsikring, men har alle behov for samme forsikring? Vi tilbyr alt fra Basic til Premium, veldig din favoritt etter ditt behov!
Utvid mulighetene
Enten du bare har behov for en bil som tar deg A til B eller ønsker å prøve drømmebilen på veien, så har vi den perfekte bilen for deg på våre nettsider.

Det er alltid bra å ha valgmuligheter

Det er en hel verden av fordeler ved å bestille direkte fra våre offisielle nettsider.
Opptjen fordeler
Med vårt Privilege Lojalitetsprogram får du en gratis weekendleie allerede etter 3. leie! Det er bare en av flere medlemsfordeler du får hos oss, men de er kun tilgjengelig når du bestiller via europcar.no
Føl deg spesiell
Når du abonnerer på våre nyhetsbrev vil du motta eksklusive tilbud direkte inn i innboksen. Hva er det å ikke like?
Behov for en hjelpende hånd?
Våre ansatte er her for å gi deg den beste servicen, gjennom gratis chat og telefon er vi her for å bistå deg hele veien.
Online check-in
Check in online for enda raskere henting. Kjør avsted på et øyeblikk. Det beste av alt? Det er helt gratis!
Vilkår og betingelser
(* Du kan kansellere din bestilling helt opp til 48 timer før henting. Dersom du kansellerer under 48 timer før henting kan et ekstra gebyr påløpe)