Våre tilleggsprodukter | Se også våre tjenester

Leie bil med skistativ

683x255_ski_rack.jpg
 

Dersom du planlegger å leie bil til skiferien, å finne et skistativ separat kan være både kostbart og tidkrevende. Med skistativ fra Europcar kan du bestille en bil på forhånd som allerede har skistativ festet til taket, noe som betyr at du får mer tid i bakken!

Noen råd til å kjøre en ny bil

Å kjøre ut i nytt territorium kan være en skremmende opplevelse, spesielt i snørike forhold. Ta deg tid til å bli kjent med din leiebil. Sørg for at du sitter komfortabelt og at du vet hvor alle kontroller og funksjoner er - særlig oppvarming! Sjekk at alle passasjerer sitter godt og fastspent også, og at utstyret er forsvarlig sikret på skistativet før du drar. Det er også viktig å tenke på hastigheten. Du kan bære mye vekt, så ta det sakte, og husk å finne ut av lokale regler og forskrifter. 

Forsøk å planlegge reisen på forhånd. Undersøk eventuelle ukjente veier og pass på at du ikke behøver å stresse. Spør gjerne en av våre Europcar ansatte for å få råd om kjøretøyet og nærområdet, og ikke glem at vi tilbyr GPS også. 

Våre skistaiv gir deg:

 
En trygg og sikker plass til ditt skiutstyr
 
Muligheten til å planlegge i forkant
 

Mindre stress, mer plass og tid

mas.png mas

Ett skistativ passer til ett sett med ski, så vær spesifikk når du gjør din bestilling, og la oss få vite hvor mange du behøver. Dette produktet er ikke tilgjengelig i alle land, så vennligst kontakt ditt Europcar kontor dersom du er usikker.

Interessert i denne servicen?

Ski Rack

 

Snakk med din valgte Europcar stasjon i dag for mer informasjon, eller rett og slett legg til dette produktet når du gjør din bestilling på nett.

 

 

Kontakt oss: (+47) 815 51 800 | post@europcar.no

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer