Få opptil % 20 eller mer

Medlemstilbud for

Privilege medlemmer

Not eligible booking

Spar minst 10% hele tiden

 
Ikke gå glipp av vårt medlemstilbud. Bestill innen 8. juli 2021!
 
Som Privilege medlem har du eksklusiv tilgang på opptil 20% rabatt. Tilgjengelig på utvalgte leier i deltagende land med henting før 31. juli 2021*.
 
Privilege tips: Husk  at du alltid sparer panger, takket være din -10% rabatt medlemsrabatt!*
 
 
Privilege medlemmer får alltid 10% rabatt på standardpriser for leie av bil eller varebil 3 til 21 dager i alle Europcar landene.
 
Når det er et bedre privilege tilbud, får du det også! Detaljer om alle gjeldende Privilege avtaler er tilgjengelig nedenfor.
 
 
 

 

Du må være privilege medlem for å benytte deg av medlems rabattene. Hvis du ikke er medlem ennå, kan du bli det her.

Hvorfor velge Europcar

 • Kun nye biler

 • Ingen skjulte kostnader

 • 24-timers veihjelp

 • 24/7 service på de fleste store flyplasser

Leievilkår og betingelser

  1. Tilbudet er tilgjengelig på spesielle betingelser for henting mellom: 02.07.2021-31.07.2021
  2. Finnland: Opptil 20% rabatt på 2-28 leiedøgn (gjelder ikke Volkswagen Tiguan maksimalt 14 leiedager) og bestillinger foretatt minimum 3 dager før henting. 20% rabatt på Volkswagen Tiguan eller lignende (SGAI). 15% rabatt på alle andre biler. Tilbudet er ikke tilgjengelig i Maarianhamina.
  3. Tilbudet er tilgjengelig for reservasjoner gjort mellom 02.07.2021 - 08.07.2021, av alle kategorier Europcar-kjøretøy på kampanjesiden på Europcars nettsteder (www.europcar.com, www.europcar.fr, www.europcar .de osv.) og Europcar mobile nettsteder (m.europcar.com, m.europcar.fr, m.europcar.de etc.).
  4. Tilbudet er kun tilgjengelig på stasjonene listet opp nedenfor, under følgende begrensninger, i disse landene:
  5. Danmark: 19% rabatt for maks 7 leiedøgn
  6. Frankrike: 20% rabatt. Tilbudet er ikke tilgjengelig på franchisetakerstasjoner, Avignon togstasjon, Nice cote d'Azur flyplass, Paris Charles de Gaulles flyplass og Lyon. Tilbudet er ikke tilgjengelig for utvalgte kjøretøy.
  7. Tyskland: 10% rabatt for 3 til 24 leiedager, og bestillinger gjøres senest 24 timer før henting.
  8. Irland: 15% rabatt for bestillinger på 2 til 21 leiedager, bestilt mellom 02.07.2021 - 04.07.2021. Tilbudet er ikke tilgjengelig for henting mellom 19.07.2021 - 31.07.2021.
  9. Norge: 20% rabatt for 1 til 29 leiedager. Tilbudet er ikke tilgjengelig på følgende stasjoner: Tromso lufthavn, Tromsø by og cruiseterminal, Evenes lufthavn, Harstad, Bodø lufthavn, Alta lufthavn.
  10. Portugal: 15% rabatt for 3 til 20 leiedager, og bestillinger laget senest 7 dager før henting.
  11. Spania: 20% rabatt. Tilbudet er ikke tilgjengelig for henting mellom 16.07.21 - 31.07.21. Tilbudet er ikke tilgjengelig på utvalgte stasjoner i Valverde, Ibiza, Fuerteventura, Fuenterrabia, la Gomera, la Palma og Lanzarote.
  12. Storbritannia: Opptil 15% rabatt i opptil 27 leiedager. Høyeste rabatt for bestillinger på 5 til 20 leiedager, og henting frem til 18. juli. Tilbudet er ikke tilgjengelig for henting fra 20.07.21 - 31.07.21.
  13. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet.
  14. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller spesielle tilbud.
  15. Prosenten på rabatten beregnes på grunnlag av den ikke-reduserte prisen (referenseprisen) - fylle ut de samme salgskriteriene (eks. dato, destinasjon, kjøretøy ovs.) på hjemmesiden til følgende Europcarside: www.europcar.com. Prisen som vises og gjøres tilgjengelig fra denne siden inkluderer rabattert pris.
  16. Kampanjen gjelder ikke på de anbefalte tilleggene.
  17. Få -10% rabatt eller mer
  18. Medlemsrabatt på 10% er tilgjengelig på leie av 3 til 21 dager for biler og varebiler i alle Europcar landene, til medlemmer av Privilege lojalitetsprogrammet.
  19. 10% rabatt gjelder for Europcar basispris ('referanseprisen') som oppnås ved å bruke de samme utvalgskriteriene (f.eks datoer, henting og avlevering destinasjoner, kjøretøygruppe, leielengde osv.) På hjemmesiden av nettstedet europcar.com den dagen reservasjonen er utført.
  20. Rabatten kan ikke brukes i forbindelse med andre tilbud, rabatter eller avtalte priser.
  21. Eventuelle reservasjoner som gjøres gjennom denne dedikerte siden, vil få medlemsrabatten brukt.
  22. Medlemmer som leier primært for forretningsformål, og har selskapets bedriftskonto lagret på deres profil, men ønsker å benytte seg av medlemsrabatt for privat leie, må gjøre reservasjoner gjennom denne siden for å få redusert rabatt. I så fall vil ikke forhandlingsrenten på selskapets profil gjelde. 10% medlemsrabatt vil bli brukt som standard pris.
  23. Medlemmer som ikke har firma rabatten lagret på deres profil kan logge på kontoen sin via nettsiden eller app og ha medlems rabatten lagt til gjennom som standard søk. Prisen som vises inkluderer rabattprosent, beregnet på grunnlag av dagens pris.(referanseprisen’).
  24. Medlemsrabatten kan brukes på en leie som er bestilt direkte via et Europcar sted. Rabatten vil gå utifra den beste tilgjengelige prisen. Medlemmer må vise sitt privilege kort eller Europcar-ID for skrankepersonellet og spesifisere at de ønsker å bruke medlemsrabatten.
  25. Medlemsrabatten gjelder ikke på ekstra utstyr eller anbefalte forsikringer.
  26. Alle andre leievilkår og betingelser for det landet man leier fra vil gjelde.
  27. Medlemmet kan bli bedt om å vise frem sitt privilege kort som bevis på medlemskap ved henting. Unnlatelse av å presentere dette vil føre til at rabatten fjernes fra reservasjonen.
  28. Europcar forbeholder seg retten til å avslutte dette tilbudet uten varsel. Eventuelle reservasjoner som blir gjort før tilbudets slutt, vil medlemsrabatten gjelde.
  29. Detaljer om denne spesielle kampanjen finner du her

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer