Få opptil % 10 eller mer

Medlemstilbud for

Privilege medlemmer

Not eligible booking

Spar minst 10% hele tiden

Privilege medlemmer får alltid 10% rabatt på standardpriser for leie av bil eller varebil 3 til 21 dager i alle Europcar landene.
 
Når det er et bedre privilege tilbud, får du det også! Detaljer om alle gjeldende Privilege avtaler er tilgjengelig nedenfor.

Du må være privilege medlem for å benytte deg av medlems rabattene. Hvis du ikke er medlem ennå, kan du bli det her.

Hvorfor velge Europcar

 • Kun nye biler

 • Ingen skjulte kostnader

 • 24-timers veihjelp

 • 24/7 service på de fleste store flyplasser

Leievilkår og betingelser

  1. Få -10% rabatt eller mer
  2. Medlemsrabatt på 10% er tilgjengelig på leie av 3 til 21 dager for biler og varebiler i alle Europcar landene, til medlemmer av Privilege lojalitetsprogrammet.
  3. 10% rabatt gjelder for Europcar basispris ('referanseprisen') som oppnås ved å bruke de samme utvalgskriteriene (f.eks datoer, henting og avlevering destinasjoner, kjøretøygruppe, leielengde osv.) På hjemmesiden av nettstedet europcar.com den dagen reservasjonen er utført.
  4. Rabatten kan ikke brukes i forbindelse med andre tilbud, rabatter eller avtalte priser.
  5. Eventuelle reservasjoner som gjøres gjennom denne dedikerte siden, vil få medlemsrabatten brukt.
  6. Medlemmer som leier primært for forretningsformål, og har selskapets bedriftskonto lagret på deres profil, men ønsker å benytte seg av medlemsrabatt for privat leie, må gjøre reservasjoner gjennom denne siden for å få redusert rabatt. I så fall vil ikke forhandlingsrenten på selskapets profil gjelde. 10% medlemsrabatt vil bli brukt som standard pris.
  7. Medlemmer som ikke har firma rabatten lagret på deres profil kan logge på kontoen sin via nettsiden eller app og ha medlems rabatten lagt til gjennom som standard søk. Prisen som vises inkluderer rabattprosent, beregnet på grunnlag av dagens pris.(referanseprisen’).
  8. Medlemsrabatten kan brukes på en leie som er bestilt direkte via et Europcar sted. Rabatten vil gå utifra den beste tilgjengelige prisen. Medlemmer må vise sitt privilege kort eller Europcar-ID for skrankepersonellet og spesifisere at de ønsker å bruke medlemsrabatten.
  9. Medlemsrabatten gjelder ikke på ekstra utstyr eller anbefalte forsikringer.
  10. Alle andre leievilkår og betingelser for det landet man leier fra vil gjelde.
  11. Medlemmet kan bli bedt om å vise frem sitt privilege kort som bevis på medlemskap ved henting. Unnlatelse av å presentere dette vil føre til at rabatten fjernes fra reservasjonen.
  12. Europcar forbeholder seg retten til å avslutte dette tilbudet uten varsel. Eventuelle reservasjoner som blir gjort før tilbudets slutt, vil medlemsrabatten gjelde.
  13. Detaljer om denne spesielle kampanjen finner du her

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer