Opptil % -10 rabatt!

Privilege medlemsrabatt

Bestill tidlig for å få de beste prisene

Not eligible booking

Bli Privilege og spar -10% hver gang du leier bil

 
Privilege medlemmer får alltid 10% rabatt på standardpriser på leiebil eller varebil 3 til 21 dager i alle Europcarstasjoner verden over.
 
Når det er et bedre privilege tilbud, får du det også! Detaljer om alle gjeldende Privilege avtaler er tilgjengelig nedenfor.
 

 

 

Du må være privilege medlem for å benytte deg av medlems rabattene. Hvis du ikke er medlem ennå, kan du bli det her.

Hvorfor velge Europcar

 • Kun nye biler

 • Ingen skjulte kostnader

 • 24-timers veihjelp

 • 24/7 service på de fleste store flyplasser

Leievilkår og betingelser

  1. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet. Se gjeldende vilkår for kampanjen under linjen.
  2. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller spesielle tilbud.
  3. Prosenten på rabatten beregnes på grunnlag av den ikke-reduserte prisen (referenseprisen) - fylle ut de samme salgskriteriene (eks. dato, destinasjon, kjøretøy ovs.) på hjemmesiden til følgende Europcarside: www.europcar.com. Prisen som vises og gjøres tilgjengelig fra denne siden inkluderer rabattert pris.
  4. Kampanjen gjelder ikke på de anbefalte tilleggene.
  5. Få -10% rabatt eller mer
  6. Medlemsrabatt på 10% er tilgjengelig på leie av 3 til 21 dager for biler og varebiler i alle Europcar landene, til medlemmer av Privilege lojalitetsprogrammet.
  7. 10% rabatt gjelder for Europcar basispris ('referanseprisen') som oppnås ved å bruke de samme utvalgskriteriene (f.eks datoer, henting og avlevering destinasjoner, kjøretøygruppe, leielengde osv.) På hjemmesiden av nettstedet europcar.com den dagen reservasjonen er utført.
  8. Rabatten kan ikke brukes i forbindelse med andre tilbud, rabatter eller avtalte priser.
  9. Eventuelle reservasjoner som gjøres gjennom denne dedikerte siden, vil få medlemsrabatten brukt.
  10. Medlemmer som leier primært for forretningsformål, og har selskapets bedriftskonto lagret på deres profil, men ønsker å benytte seg av medlemsrabatt for privat leie, må gjøre reservasjoner gjennom denne siden for å få redusert rabatt. I så fall vil ikke forhandlingsrenten på selskapets profil gjelde. 10% medlemsrabatt vil bli brukt som standard pris.
  11. Medlemmer som ikke har firma rabatten lagret på deres profil kan logge på kontoen sin via nettsiden eller app og ha medlems rabatten lagt til gjennom som standard søk. Prisen som vises inkluderer rabattprosent, beregnet på grunnlag av dagens pris.(referanseprisen’).
  12. Medlemsrabatten kan brukes på en leie som er bestilt direkte via et Europcar sted. Rabatten vil gå utifra den beste tilgjengelige prisen. Medlemmer må vise sitt privilege kort eller Europcar-ID for skrankepersonellet og spesifisere at de ønsker å bruke medlemsrabatten.
  13. Medlemsrabatten gjelder ikke på ekstra utstyr eller anbefalte forsikringer.
  14. Alle andre leievilkår og betingelser for det landet man leier fra vil gjelde.
  15. Medlemmet kan bli bedt om å vise frem sitt privilege kort som bevis på medlemskap ved henting. Unnlatelse av å presentere dette vil føre til at rabatten fjernes fra reservasjonen.
  16. Europcar forbeholder seg retten til å avslutte dette tilbudet uten varsel. Eventuelle reservasjoner som blir gjort før tilbudets slutt, vil medlemsrabatten gjelde.
  17. Tilbudet avhenger av tilgjengelighet
  18. Tilbudet kan ikke brukes i kombinasjon med andre tilbud.
  19. Prosenten på rabatten regnes ut i fra basispris på ikke rabaterte priser (referansepris), som oppfyller de samme søkekriteriene (eks. dato, destinasjon, kjøretøy, etc...) på siden til følgende Europcarside: www.europcar.no. Prisen som vises på denne siden er ferdig nedsatt.
  20. Rabatten gjelder ikke anbefalte tillegg.
  21. Alle andre leievikår og betingelser for landet du leier i vil gjelde, se de her!

  22. _______________________________________________

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer