Med Taxeo, få momsrefusjon for dine reiser i utlandet !

Europcar og Taxeo knytter seg sammen i et strategisk partnerskap for å tilby Europcar sine kunder en enkel og problemfri måte å refundere moms på sine leier i EU.

Hva er internasjonal momsrefusjon?

Når du bruker penger på tjenester i utlandet betaler du merverdiavgift. Europcar hjelper deg å få det refundert.

Hvorfor samarbeider Europcar og Taxeo?

Nåværende prosess for refusjon av merverdiavgift er komplisert. Ved å integrere Taxeos ressurser for optimal momsrefusjon, i sin egen drift, forenkler Europcar denne prosessen for sine bedriftskunder.

Hvordan fungerer Taxeos løsning?

Taxeo har utviklet en nøkkelferdig løsning integrert i Europcars systemer. Feilfri elektronisk dokumentasjon blir produsert før den sendes automatisk som en anmodning for momsrefusjon til hver enkelt relevante myndighet.

Kontakt meg

Gi oss din kontaktinformasjon. En salgsrepresentant vil kontakte deg for å diskutere hvordan et samarbeid med Europcar vil være nyttig for din bedrift.

Takk for din interesse i Europcar. En salgsrepresentativ vil kontakte deg snarlig.

ØNSKER DU Å SPARE PENGER MED EUROPCAR OG TAXEO?

Dersom din bedrift allerede har en avtale med Europcar, ta kontakt med din salgsrepresentant eller send en e-post til europcar@taxeo.com og begynn å spar penger på moms. Dersom du ikke er en kunde av Europcar enda, be oss om å kontakte deg slik at du kan dra nytte av Europcar og Taxeos mange fordeler.

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer