DEN ENKLE LØSNINGEN FOR BEDRIFTSKUNDER

Hos Europcar vet vi hvor verdifull din tid er. Derfor opprettet vi e-faktura, en dematerialisert fakturaløsning for våre bedriftskunder. Løsningen er allerede tilgjengelig i Spania, Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Belgia, Italia, Portugal, Australia og New Zealand.

SPAR TID, ØK PRODUKTIVITETEN OG OPTIMALISERE KOSTNADENDE

Nå som dine fakturaer kan sendes elektronisk, vil e-faktura hjelpe deg med å spare tid og redusere forsinkelser knyttet til tradisjonell post. Dessuten har vi opprettet 3 forskjellige typer e-faktura, for å kunne dekke alle dine behov.

PDF via e-post

Rask og enkel implementering. Dupliserte fakturaer arkiveres i web-portalen i to år og er tilgjgengelig 24/7

PDF i web-portalen

I likhet med e-post-løsningen har web-portal-løsningen alltid et PDF-format som kan signeres, som gjør det til et originalt dokument som er akseptert av myndighetene for europeisk sertifisering.

Elektronisk datautveksling

Ideelt for større kunder som har en oppdelt eller omfattende fakturering. Det er også perfekt for kunder som allerede har en eksisterende dematerialiserings-operatør

Kontakt meg

Gi oss din kontaktinformasjon. En salgsrepresentant vil kontakte deg for å diskutere hvordan et samarbeid vil være til nytte for din bedrift.

Takk for din interesse i Europcar. En salgsrepresentativ vil kontakte deg snarlig.

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer