Lei en luksusbil

Gjør Europcar til ditt eneste valg! Lei en luksusbil

Noen ganger betyr reisen mer enn destinasjonen. Så uansett hvor du går, gjør reisen ekstraordinær og unn deg en uforglemmelig tur! Se for deg at du kjører på veien i en topputstyrt BMW SUV, en sporty cabriolet Mercedes, eller kanskje raskt og sofistikert i en Jaguar Coupe?
Med Europcar kan du velge luksusmodellen fra dine drømmer fra et bredt utvalg av high-end biler av verdens mest prestisjefylte merker. Akkurat slik du fortjener å unne deg. I tillegg velger du hvilken modell du vil kjøre, ikke kategorien. Så fortsett, gjør ditt valg.

KJØR LENGRE

Bil etter modell!

Oppdag våre ulike bilmodeller!
Se nå

KJØR OVERALT

Bil etter merke!

Oppdag vårt utvalg av luksusbiler etter merke!
Se nå

Hvorfor velge Luksus fra Europcar?

Skal du i et viktig forretningsmøte? Ta i bruk Jaguars karakteristiske blanding av Britishness, eleganse og ytelse med merkets legendariske flåte. For din europeiske biltur kan du utforske følelser med en Mercedes eller teste grensene med den kraftige Range Rover.
Smak på smaken av frihet med en ikonisk Porsche, en suave Audi eller en morsom Mini Cooper! Enten du vil føle deg fri, trygg, forelsket eller kraftig, har vi alle luksusbiler som passer til dine ønsker, visjon og reise. For hver spesiell anledning i livet, vet Europcar hvordan du kommer deg dit.
Som Europcar Luksus-kunde får du Prioritertjeneste på stasjonen og drar nytte av vår beste service i klassen. Når bilen din er klar, vil en av våre erfarne medarbeidere ta seg tid til å sørge for at du er komfortabel med å bruke alle kjøretøyets funksjoner. Vi vil at du skal dra full nytte av din nye luksustur og være klar til å reise i løpet av kort tid!
Enten du planlegger en forretningsreise, eller bare planlegger en luksuriøs weekendferie - vi tilbyr prestisjetunge biler på de fleste store Europcar-filialene i Europa og Australia. Du finner Europcar Luksus på deltakende stasjoner. Så, la oss få dette showet på veien!

Luksuriøs opplevelse

Når du velger Europcar's Luksus-leiebil, får du en luksuriøs opplevelse fra begynnelse til slutt! Det handler ikke bare om å leie et førsteklasses kjøretøy til forretningsmøtet, din idylliske familieferie eller din utrolige biltur, det handler om å få en førsteklasses service fra det øyeblikket du velger kjøretøyet til det andre du kommer til destinasjonen.

Stort utvalg av kjente merker

Europcar tilbyr deg et omfattende utvalg av prestisje biler laget av legendariske produsenter som har mestret kunsten å yte, skjønnhet og komfort. Enten det er en S-Line Audi, AMG Mercedes eller M-Sport BMW, har du kontrollen og du velger den premiummodellen som best passer dine behov.

Velg din bil

Når du bestiller, kan du be om det spesifikke bilen du ønsker, slik at kjøreturen din blir akkurat som du hadde sett for deg! Med Europcar drar du nytte av 65 års erfaring med bilutleie av høy kvalitet - en historie med lidenskap for uforglemmelige reiser! Hvor som helst i Europa, uansett hvor du trenger å dra, Europcar vil bringe deg dit med stil!