Hvor lenge kan du leie bil fra Europcar?

Europcar er her for å tilby våre kunder fleksible alternativer for å få den beste leiebilopplevelsen. Trenger du å leie en bil for en dagstur, en vei, for en helgetur, norgesferie eller bilferie i sommer? Kanskje du trenger en leiebil for en lenger periode eller en firmabil i stedet for å kjøpe bil. Europcar gjør det enklere enn noen sinne å finne det riktige bilen som passer deg.

Dags- eller ukesleie med Europcar

Trenger du å leie bil for en kort periode? Enten det er for en eller to dager så du enklere kan komme deg rundt i helgen, eller for en ukes leie for å ta familien på biltur eller på bilferie, vil Europcar bilutleie få deg på veien i løpet av kort tid.
Europcar tilbyr fleksible, kostnadseffektive løsninger for leie av bil i en dag eller opp til 28 dager. Du kan bestille på vår nettside eller vår Europcar app 24 timer i forveien. Europcar lar deg levere bilen din på hvilken som helst av stasjonene våre, uansett hvor du hentet den fra.
Kortidsleie med Europcar

Firmaavtale fra 1 dag til 24 måneder

Europcar tilbyr bil- og varebilutleie for selskaper rundt om i verden.
Vi setter sammen skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjetter. Ingen blackout -perioder med våre rabatter!
Firmaavtale