Nyttig informasjon om din leiebilopplevelse hos Europcar

Med over 70 års erfaring og mer enn 3500+ utleiesteder over hele verden, er Europcar det perfekte stedet for å komme deg dit du vil være. Fra økonomibiler til stilige luksusmodeller og kommersielle varebiler, vil du garantert finne riktig kjøretøy som passer ditt budsjett.
Dra nytte av vår utmerkede kundeservice, varierte flåte komplett med de nyeste modellene, vår problemfrie online innsjekking og våre fleksible utleieløsninger som spenner fra en natt turer til langsiktige firmaavtaler. Uansett hva du har planer om og uansett hvor du er på vei, er det nå flere grunner enn noensinne til å leie hos Europcar.
For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din neste leiebil fra Europcar, har vi samlet noen praktiske ideer og nyttige tips. Les nyttig informasjon her og bestill med Europcar online i dag.

Leie av bil, uansett hvor og når du trenger det

Finn en Europcar utleiestasjon

Med over 3500 utleiestasjoner over hele verden, har det aldri vært enklere å finne det ideelle hentestedet ditt. Søk på stedene våre og bestill leiebilen din i dag.
Se mer

Europcar på mobilen

Hold deg oppdatert med Europcar

Søk, bestill og følg bestillingen din mens du er på farta! Med Europcar-mobilapp er din neste leiebil bare noen få trykk unna. Last ned den her og kom deg på veien med Europcar.
Lær mer

Vår grønne policy

Kjør grønt med Europcar

Bli med Europcar og WeForest når vi kjemper mot virkningen av klimaendringene i Burkina Faso-ørkenen. Finn ut hvordan å bestille leiebil hos Europcar kan gjøre en forskjell for planeten vår.
Lær mer

Din trygghet er vår prioritet

COVID 19: Vårt Safety-program

Fra null nærkontakt til strenge rengjøringstiltak og uten problemer, fleksible bestillinger, finn ut hvordan vi hjelper deg med å beskytte deg under pandemien.
Les mer