Europcar varebilutleie

Hos Europcar vil du alltid finne en varebil som passer ditt behov, til en god pris

Europcar er verdensledende innen bil-, varebil- og lastebilutleie. Vi har 385 utleiesteder fordelt over hele verden. Så uansett hvor du trenger å reise fra eller til, kan vi hjelpe deg. Med over 60 års erfaring i bransjen kan du stole på at vi gjør leieopplevelsen enkel og problemfri. Enter du ser etter en familiebil, en sedan eller en luksusbil til forretninger eller fritid, eller en varebil for en jobb, har Europcar kjøretøyey for å dekke ditt behov.
Vi har en rekke billige leiebil- og varebilalternativer. Hos oss kan du velge mellom timesleie, dagsleie, månedsleie, bare over natten eller enda lenger. Vi har fleksible løsninger både for korttid- og langtidsleie.
Hos Europcar får du fleksibiliteten til å skreddersy din leieavtale for leiebil eller varebil, slik at den passer deg og dine behov. Vi har tilleggspakker for ekstra sjåfør, ung sjåfør eller ekstra forsikring. Noen ganger har du noe du skal transportere xom rett og slett ikke får plass i din vanlige bil, da er våre biler perfekt. Skal du flytte, studere i en annen by, transportere store gjenstander, frakte store varer hjem eller kjøre bort avfall? Europcar har leiebilen som passer deg til en rimelig og enkel løsning.
moving-with-europcar

Europcar har også tilbud for bedriftskunder

Medlemmer av Europcar Business Solution (EBSS) får rabatt i mer enn 130 land over hele verden. For å gjøre forretningsreisen din så smidig som mulig, tilbyr vi fleksible og tidsbesparende alternativer som online bestilling, ekspressjenester, lederoppgraderinger.
Vi kan også redusere papirarbeidet for dine ansatte hvis du på forhåndlegger dem inn i våre systemer. Da vil det være mindre formaliteter ved henting, slik at de ansatte kan bruke mer tid på jobben og ikke vente på utleiestasjonene. Lær mer her om hvordan vi kan gjøre det enklere for bedriftsutleie.
Dra nytte av vårt verdensomspennende rabatterte bedriftsavtaler på varebiler.

Varebilutleie og tilbud

Med god leie av varebil og lastebil fra Europcar er det enkelt for deg å komme dit du skal, uansett hva du trenger å transportere. Fra lange turer til store laster, varebilutleie fra Europcar hjelper deg med å få jobben gjort.
Våre biler og varebiler vil hjelpe deg med å frakte hva som helst; vi har merker og modeller som spenner fra romslige store varebiler for flytting til mindre varebiler perfekt for å frakte mindre ting eller kjøre bort avfall.
Med full fleksibilitet og bekvemmelighet kan du leie en varebil i en time, over natten eller i en måned; du kan legge til sjåfører; og du kan hente og avlevere på ulike steder.
Fleksible og enkle pakker, med hyggelige priser kan du få jobben gjort uten stress. Med gode tilbud på varebilutleie fra Europcar, kan du alltid ha det på din måte.
  • Hold deg fleksibel med timeleie
  • Flytter ved måneskinn - leie det over natten
  • To hoder er bedre enn ett, legg til en ekstra sjåfør
  • Plukk opp på punkt A, lever på punkt B
  • Lei bilen i så lang tid du trenger

Hvorfor leie bil av Europcar?

65 år erfaring med varebilutleie av høy kvalitet
Verdensledende leiebilfirma
Stort utvalg av varebiler
Stort utvalg av biler
Leiestasjoner i mer enn 130 land
Finnes over hele verden
Dagsleie, ukesleie ellers månedsleie
Fleksible leieperioder

Hos Europcar har vi kjøretøy for alle behov

Vi har et bredt utvalg av varebiler tilgjengelig for alle behov. Besøk vår Van Hire Fleet-side og finn kjøretøyet som passer best for dine behov.