Europcar

Varebilutleie i Italia

Oppdag steder i Italia

Med 113 stasjoner som ligger på 96 steder i Italia, kunne det ikke være enklere å finne varebilen du trenger i nærheten.

Velg mellom en rekke varebiler i forskjellige størrelser som passer dine spesifikke behov, med alternativer for både kort- og langtidsleie ...Les mer tilgjengelig.

Så enten du leter etter minibuss med et budsjett, eller etter gode tilbud på kommersiell varebilutleie, kan du finne din perfekte varebil med Europcar. Les mindre

Beste lokasjonene i Italia

Du kan også være interessert i

Hvorfor leie med Europcar?

Best pris garantert

Lojalitet

Sikret

Beste byene i Italia

Beste landene

Bra å vite

Bil og varebilutleie på Italia er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nyeste modellbiler og lave priser er en del av våre daglige tilbud. Enten du leier en bil for forretninger eller fornøyelser, eller du trenger en bil eller varebil, har Europcar den riktige leiebilen på Italia for deg.

Europcar ser frem til å betjene deg på sin bilavdeling: Italia. Husk å alltid ta med førerkortet ditt, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (for eksempel pass, hvis du ansetter utlandet).

Europcar Green Program: På Europcar forstår vi miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi helhjertet tatt imot et bærekraftig utviklingsprogram, og er stolte over å være det første bilutleiefirmaet på Italia med sertifiserte forpliktelser.