Europcar

Varebilutleie i Italia

 

Oppdag steder i Italia

Med 113 stasjoner som ligger på 96 steder i Italia, kunne det ikke være enklere å finne varebilen du trenger i nærheten. Velg mellom en rekke varebiler i forskjellige størrelser som passer dine spesifikke behov, med alternativer for både kort- og langtidsleie tilgjengelig. Så enten du leter etter minibuss med et budsjett, eller etter gode tilbud på kommersiell varebilutleie, kan du finne din perfekte varebil med Europcar.
Les mer Les mindre

Topp lokasjoner i Italia

Du kan også være interessert i

Hvorfor leie med Europcar?

Beste pris garantert

Få den beste prisen

Privilege lojalitetsprogram

Få belønninger

Sikker bestillingsprosess

Dine data er sikre

Topp 5 byer i Italia

Topp 5 land

Bra å vite

Bil og varebilutleie i Italia er enkelt med Europcar.

Vennlig service, nye biler og lave priser er en del av våre faste tilbud. Enten du leier bil i forbindelse med forretning eller fornøyelse, eller du trenger en minibuss eller varebil, har Europcar i Italia en løsning som passer deg.

Husk å alltid ta med deg ditt førerkort, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (som for eksempel ditt pass dersom du leier bil i utlandet).

Europcar’s grønne program: Europcar er bevisst på miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi startet et bærekraftig utviklingsprogram og er stolte over å være det første bilutleie firma i Italia med sertifiserte forpliktelser.