Europcar

Bilutleie i Italia

Oppdag steder i Italia

Europcar i Italia

Med gamle ruiner, et rustikt landskap og en enestående mat- og drikkekultur, er det ikke vanskelig å se hvorfor vi elsker Italia. Å leie bil i Italia gjør det praktisk å komme seg fra A til B, men også se steder utenfor allfarvei som ...Les mer Bergamo eller Ferno. Du kan slappe av på stranden eller glede deg over en svingende by, Europcar vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av turen.

Det er 192 stasjoner i hele Italia, inkludert på praktiske flyplassplasser som Milano, Roma og Napoli. Sicilia, utenfor sørspissen av Italia, er et annet populært reisemål. Å leie en bil fra Palermo eller Catania lar deg utforske gledene på denne fantastiske øya fullt ut. Les mindre

Topp 5 lokasjoner i Italia

Du kan også være interessert i

Hvorfor leie med Europcar?

Beste pris garantert

Få den beste prisen

Privilege lojalitetsprogram

Få belønninger

Sikker bestillingsprosess

Dine data er sikre

Topp 2 regioner i Italia

Topp 5 byer i Italia

Toop 5 land

Bra å vite

Bil og varebilutleie i Italia er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nye biler og lave priser er en del av våre faste tilbud. Enten du leier bil i forbindelse med forretning eller fornøyelse, eller du trenger en minibuss eller varebil, har Europcar i Italia en løsning som passer deg.

Husk å alltid ta med deg ditt førerkort, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (som for eksempel ditt pass dersom du leier bil i utlandet).

Europcar’s grønne program: Europcar er bevisst på miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi startet et bærekraftig utviklingsprogram og er stolte over å være det første bilutleiefirma i Italia med sertifiserte forpliktelser.