Europcar

Bilutleie i Italia

 

Oppdag steder i Italia

Europcar i Italia Med gamle ruiner, et rustikt landskap og en enestående mat- og drikkekultur, er det ikke vanskelig å se hvorfor vi elsker Italia. Å leie bil i Italia gjør det praktisk å komme seg fra A til B, men også se steder utenfor allfarvei som Bergamo eller Ferno. Du kan slappe av på stranden eller glede deg over en svingende by, Europcar vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av turen. Det er 192 stasjoner i hele Italia, inkludert på praktiske flyplassplasser som Milano, Roma og Napoli. Sicilia, utenfor sørspissen av Italia, er et annet populært reisemål. Å leie en bil fra Palermo eller Catania lar deg utforske gledene på denne fantastiske øya fullt ut.
Les mer Les mindre

Topp 5 lokasjoner i Italia

Du kan også være interessert i

Hvorfor leie med Europcar?

Beste pris garantert

Få den beste prisen

Privilege lojalitetsprogram

Få belønninger

Sikker bestillingsprosess

Dine data er sikre

Topp 2 regioner i Italia

Topp 5 byer i Italia

Topp 5 land

Bra å vite

Bil og varebilutleie i Italia er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nye biler og lave priser er en del av våre faste tilbud. Enten du leier bil i forbindelse med forretning eller fornøyelse, eller du trenger en minibuss eller varebil, har Europcar i Italia en løsning som passer deg.

Husk å alltid ta med deg ditt førerkort, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (som for eksempel ditt pass dersom du leier bil i utlandet).

Europcar’s grønne program: Europcar er bevisst på miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi startet et bærekraftig utviklingsprogram og er stolte over å være det første bilutleiefirma i Italia med sertifiserte forpliktelser.