Europcar Vans

Varebilutleie i Oslo

 

Oppdag lokasjonene i Oslo

Lei en bil eller varebil i Oslo med Europcar

Europcar Oslo ligger svært sentralt plassert i Munkedamsveien 21, bare et steinkast unna Aker Brygge, Det Kongelige Slott og Nationaltheatret stasjon. Den sentrale beliggenheten gjør utleiestasjonen lett tilgjengelig enten du ankommer med bil, til fots eller med kollektivtransport og både tog, buss, t-bane og trikk stopper rett i nærheten. Med E6 og E18 i umiddelbar nærhet er den også et godt utgangspunkt for lengre reiser ut av byen.

Oppdag Oslo med bil

Som Norges hovedstad og desidert største by har Oslo en rekke spennende destinasjoner og aktiviteter å by på. Enten du er interessert i kulturopplevelser, kulinariske høydepunkter eller vil oppleve naturen rundt byen vil du finne noe som passer for deg. Blant Oslos museer finner man blant annet Vikingskipshuset og Frammuseet som begge gir unike innblikk i norsk historie. For den arkitekturinteresserte er en spasertur på Den Norske Opera & Ballet et «must», mens Vigelandsparkens skulpturer vil tilfredsstille enhver kunstinteresserte tilreisende. Byens unike posisjon mellom fjorden og marka gjør det også lett å kombinere en hektisk storbyferie med rolig dager i nærhet til naturen. Du kan for eksempel både oppleve den rolige stemningen i skogen rundt Sognsvann og utforske Oslos mange øyer på en og samme dag. Her er det flust med badestrender, turområder og kulturminner som vil sørge for spennende opplevelser for både store og små. Oslo har også mye å by på for musikk- og teaterinteresserte, med en rekke velkjente scener som for eksempel Nationaltheatret og Oslo Nye Teater, eller det intime konsertsteder Blå som ligger rett ved Akerselva. For den som er glad i et godt måltid er Aker Brygge et naturlig sted å begynne, men også den nye bydelen Bjørvika kan friste med en rekke restauranter som byr på spennende retter fra ulike verdenshjørner. Her finnes også Oslos nye hovedbibliotek Deichman Bjørvika, som i 2021 fikk den internasjonale bibliotekorganisasjonen IFLAs pris som Året folkebibliotek, blant annet for den funksjonelle og oppsiktsvekkende vakre arkitekturen.

Les mer Les mindre

Beste lokasjonene i Oslo

Du kan også være interessert i

Hvorfor leie med Europcar?

Beste pris garantert

Få den beste prisen

Privilege lojalitetsprogram

Få belønninger

Sikker bestillingsprosess

Dine data er sikre

Beste byene i Norge

Bra å vite

Bil og varebilutleie på Oslo er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nyeste modellbiler og lave priser er en del av våre daglige tilbud. Enten du leier en bil for forretninger eller fornøyelser, eller du trenger en bil eller varebil, har Europcar den riktige leiebilen på Oslo for deg.

Europcar ser frem til å betjene deg på sin bilavdeling: Oslo. Husk å alltid ta med førerkortet ditt, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (for eksempel pass, hvis du ansetter utlandet).

Europcar Green Program: På Europcar forstår vi miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi helhjertet tatt imot et bærekraftig utviklingsprogram, og er stolte over å være det første bilutleiefirmaet på Oslo med sertifiserte forpliktelser.