Europcar

Varebilutleie i Serbia

 

Oppdag steder i Serbia

Med 5 stasjoner plassert over 3 bilutleie steder i Serbia, å planlegge reisen din har ikke vært enklere med Europcar. Finn et bredt spekter av nyeste økonomi og luksusbilmodeller tilgjengelig over Serbia, med både korte og lange leiebilalternativer tilgjengelig.   Vi er stolte av å tilby en verdensklasse service, dekker en rekke kundebehov, med leiebil tilbud tilgjengelig hele året. Så om du er på utkikk etter en leiebil i Serbia på et budsjett, eller vil du leie en luksusbil for en spesiell begivenhet, vil Europcar leie bil for deg.
Les mer Les mindre

Topp lokasjoner i Serbia

Du kan også være interessert i

Hvorfor leie med Europcar?

Beste pris garantert

Få den beste prisen

Privilege lojalitetsprogram

Få belønninger

Sikker bestillingsprosess

Dine data er sikre

Topp 1 byer i Serbia

Topp 2 land

Bra å vite

Bil og varebilutleie i Serbia er enkelt med Europcar.

Vennlig service, nye biler og lave priser er en del av våre faste tilbud. Enten du leier bil i forbindelse med forretning eller fornøyelse, eller du trenger en minibuss eller varebil, har Europcar i Serbia en løsning som passer deg.

Husk å alltid ta med deg ditt førerkort, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (som for eksempel ditt pass dersom du leier bil i utlandet).

Europcar’s grønne program: Europcar er bevisst på miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi startet et bærekraftig utviklingsprogram og er stolte over å være det første bilutleie firma i Serbia med sertifiserte forpliktelser.