Europcar

Varebilutleie i Slovenia

Oppdag steder i Slovenia

Med 10 stasjoner plassert over 8 bilutleie steder i Slovenia, å planlegge reisen din har ikke vært enklere med Europcar. Finn et bredt spekter av nyeste økonomi og luksusbilmodeller ...Les mer tilgjengelig over Slovenia, med både korte og lange leiebilalternativer tilgjengelig.
 
Vi er stolte av å tilby en verdensklasse service, dekker en rekke kundebehov, med leiebil tilbud tilgjengelig hele året. Så om du er på utkikk etter en leiebil i Slovenia på et budsjett, eller vil du leie en luksusbil for en spesiell begivenhet, vil Europcar leie bil for deg. Les mindre

Beste lokasjonene i Slovenia

Du kan også være interessert i

Hvorfor leie med Europcar?

Best pris garantert

Lojalitet

Sikret

Beste byene i Slovenia

Beste landene

Bra å vite

Bil og varebilutleie på Slovenia er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nyeste modellbiler og lave priser er en del av våre daglige tilbud. Enten du leier en bil for forretninger eller fornøyelser, eller du trenger en bil eller varebil, har Europcar den riktige leiebilen på Slovenia for deg.

Europcar ser frem til å betjene deg på sin bilavdeling: Slovenia. Husk å alltid ta med førerkortet ditt, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (for eksempel pass, hvis du ansetter utlandet).

Europcar Green Program: På Europcar forstår vi miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi helhjertet tatt imot et bærekraftig utviklingsprogram, og er stolte over å være det første bilutleiefirmaet på Slovenia med sertifiserte forpliktelser.