Europcar Vans

Varebilutleie i Colonia del Sacramento

 

Oppdag lokasjonene i Colonia del Sacramento

Uansett dine behov, velg fra en rekke forskjellige varebiler, fra en av våre 1 stasjoner over Colonia del Sacramento. Enten du er ute etter å flytte med varebil Colonia del Sacramento, søker gode tilbud på minibussleie, eller ser etter kommersiell varebilutleie, tilbyr vi et bredt spekter av varebiler og tjenester som passer til alle behov.   Vi er stolte av å tilby en verdensklasse som tilbyr fleksibelt kort og langtidsleie, alt til gode priser uten skjulte kostnader. Med gode tilbud tilgjengelig hele året, kan du leie en varebil i Colonia del Sacramento i Uruguay for mindre med Europcar.
Les mer Les mindre

Beste lokasjonene i Colonia del Sacramento

Du kan også være interessert i

Hvorfor leie med Europcar?

Beste pris garantert

Få den beste prisen

Privilege lojalitetsprogram

Få belønninger

Sikker bestillingsprosess

Dine data er sikre

Beste byene i Uruguay

Bra å vite

Bil og varebilutleie på Colonia del Sacramento er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nyeste modellbiler og lave priser er en del av våre daglige tilbud. Enten du leier en bil for forretninger eller fornøyelser, eller du trenger en bil eller varebil, har Europcar den riktige leiebilen på Colonia del Sacramento for deg.

Europcar ser frem til å betjene deg på sin bilavdeling: Colonia del Sacramento. Husk å alltid ta med førerkortet ditt, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (for eksempel pass, hvis du ansetter utlandet).

Europcar Green Program: På Europcar forstår vi miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi helhjertet tatt imot et bærekraftig utviklingsprogram, og er stolte over å være det første bilutleiefirmaet på Colonia del Sacramento med sertifiserte forpliktelser.