Om Europcar

Europcar er markedsleder i Europa, og har vunnet prisen "Europe's Leading Car Rental Company" i World Travel Awards16 år på rad (2003-2019). Sammen med våre partnere er vi en del av verdens største bilutleienettverk med mer enn 3.300 stasjoner i over 140 land.

Europcar International er et heleid datterselskap av Eurazeo. Eurazeo er listet som et av Europas største investeringsselskap.

Europcar Norge eies og drives som en franchisetaker av Europcar International gjennom selskapet Interrent AS. Som franchisetaker er Europcar Norge 100% integrert med Europcar International's internasjonale nettverk og organisasjon verden over.

Europcar Norge har ca 25 utleiestasjoner fordelt over hele landet og er tilgjengelig på alle flyplasser med kommersiell drift. Vi har en bred og allsidig flåte av person- og varebiler. Bilene våre har en gjennomsnittsalder på 6-10 måneder, og majoriteten av flåten har fem stjerner i Euro NCAP (minimum fire). Vi har fokus på miljø, og jobber kontinuerlig med å redusere vår miljøpåvirkning. Vi tilbyr biler med relativt lavt utslipp, i tillegg til et utvalg miljøvennlige hybridbiler som er delvis e-drevne. Europcar har vunnet prisen "World's Leading Green Transport Solution Company" - hvert år siden 2010.

Vi påvirker miljøet gjennom kjøp av biler, klargjøring og kommunikasjon med kunder. Europcar skal påvirke kunden til å etterspørre de riktige produktene/løsningene for miljøet. Vi skal også redusere vår egen miljøpåvirkning fra kontordriften.

Samme app. Mer mobilitet.

Last ned Europcar’s app for iPhone, iPad og Android nå!

Les mer