Utleie av voiture og utilitaire ved Gaborone Airport

Utleie av bil og varebil på Gaborone Airport

Velkommen til Europcar Gaborone Airport! Vi tilbyr et bredt utvalg av biler og varebiler for dine transportbehov i Botswana. Enten du er en turist som utforsker landet eller en forretningsreisende som trenger pålitelig transport, har vi det perfekte kjøretøyet for deg.

Beliggenhet og åpningstider

Europcar Gaborone Airport ligger praktisk til i flyplassens terminal, slik at du kan enkelt hente din leiebil rett etter ankomst. Våre åpningstider er tilpasset flyenes ankomst- og avgangstider, slik at du alltid kan regne med å få god service når du trenger det.

Vår leiebilflåte

Vi har et variert utvalg av biler og varebiler som passer til alle typer reiser. Fra kompakte biler for bykjøring til romslige varebiler for større grupper, Europcar har det du trenger. Alle våre kjøretøy er godt vedlikeholdt og klare til å ta deg med på din neste eventyr i Botswana.

Leiebilfordeler med Europcar

  • Fleksible leieavtaler som passer til dine behov
  • Alltid nyeste modeller med moderne utstyr
  • Assistanse døgnet rundt i tilfelle av problemer eller spørsmål
  • Gunstige priser og kampanjer for å spare penger
Enten du trenger en liten bybil for en helgetur eller en romslig varebil for en familieferie, Europcar Gaborone Airport har alt du trenger for en problemfri leiebilopplevelse i Botswana. Bestill din leiebil i dag og utforsk alle de fantastiske stedene landet har å tilby!

Velg ditt kjøretøy blandt våre nye modeller

Alt fra små bybiler til store varebiler

Why renting car with Europcar ?

24 hour roadside assistance

No hidden charge

24/7 service in most major airports

Only new rental cars

FAQ