Utleie av voiture og utilitaire ved Batumi Airport Meet and Greet

  Velkommen til Europcar Batumi Airport

  Enten du er på ferie eller forretningsreise i Batumi, Europcar er her for å dekke dine behov for bil- og varebilutleie på flyplassen. Vår "Meet and Greet" -tjeneste sørger for en sømløs opplevelse, slik at du raskt kan komme deg på veien og utforske det vakre området rundt Batumi.

  Utvalg av biler og varebiler

  Vi tilbyr et bredt utvalg av biler og varebiler som passer til alle reisebehov. Enten du trenger en liten og økonomisk bil for byturer eller en romslig varebil for transport av større laster, har Europcar det du trenger. Våre kjøretøy er godt vedlikeholdt og kommer med alle nødvendige tilleggsutstyr for en komfortabel kjøreopplevelse.

  Enkel bestillingsprosess

  Bestilling av en leiebil hos Europcar Batumi Airport er enkelt og problemfritt. Bare fyll ut skjemaet på nettstedet vårt, og vi vil møte deg på flyplassen med nøklene til kjøretøyet ditt klare. Ingen behov for lange ventetider eller kompliserte prosesser - Europcar tar seg av alt for deg.

  Fordeler med Europcar Batumi Airport

  • Rask og enkel "Meet and Greet" -tjeneste
  • Bredt utvalg av biler og varebiler å velge mellom
  • Pålitelige kjøretøyer med nødvendig utstyr
  • Enkel bestillingsprosess online
  • Profesjonell og vennlig service fra vårt team

  Book din leiebil på Batumi Airport i dag

  Enten du er på ferie eller forretningsreise, Europcar Batumi Airport er ditt beste valg for pålitelig og praktisk bil- og varebilutleie. Bestill din leiebil i dag og opplev friheten til å utforske Batumi og området rundt på dine egne vilkår.

  Velg ditt kjøretøy blandt våre nye modeller

  Alt fra små bybiler til store varebiler

  Why renting car with Europcar ?

  24 hour roadside assistance

  No hidden charge

  24/7 service in most major airports

  Only new rental cars