Utleie av voiture og utilitaire ved Crans Montana Garage Continental

  Bil- og varebilutleie Crans Montana Garage Continental

  Velkommen til Europcar Crans Montana Garage Continental! Vi tilbyr et bredt utvalg av biler og varebiler for utleie, slik at du kan utforske Crans Montana og området rundt på en komfortabel og praktisk måte. Enten du er en turist som besøker regionen eller en lokal bedrift som trenger et pålitelig kjøretøy, har vi det du trenger.

  Utleiekjøretøy til alle behov

  Hos Europcar Crans Montana Garage Continental har vi biler og varebiler som passer for alle behov. Hvis du planlegger en familieferie eller trenger en romslig bil for forretningsreisen, har vi biler i ulike størrelser og kategorier. Våre varebiler er perfekte for flytting eller transport av større gjenstander.
  • Fleksible leieavtaler som passer dine behov
  • Rask og enkel bestillingsprosess
  • Utmerket kundeservice for en problemfri opplevelse
  • Høykvalitets kjøretøy fra pålitelige merker
  • Konkurransedyktige priser og gode tilbud

  Utforsk Crans Montana og omegn med Europcar

  Enten du vil besøke de vakre landskapene i Crans Montana, ta en kjøretur til nærliggende byer eller utforske mer av Sveits, gir Europcar deg friheten til å reise i ditt eget tempo. Med våre pålitelige kjøretøy kan du oppleve alt regionen har å tilby uten begrensninger.
  Bestill din leiebil eller varebil hos Europcar Crans Montana Garage Continental i dag for en enkel og praktisk reiseopplevelse. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og hjelpe deg med dine transportbehov!

  Velg ditt kjøretøy blandt våre nye modeller

  Alt fra små bybiler til store varebiler

  Why renting car with Europcar ?

  24 hour roadside assistance

  No hidden charge

  24/7 service in most major airports

  Only new rental cars