Utleie av voiture og utilitaire ved Djerba Airport

Velkommen til Europcar Djerba Airport

Er du på utkikk etter pålitelig og rimelig bil- og varebilutleie på Djerba Airport? Europcar har det du trenger! Med et bredt utvalg av kjøretøy tilgjengelig for både korte og lange tidsperioder, er Europcar det perfekte valget for alle dine transportbehov på Djerba.

Utleiealternativer

  • Familievennlige biler
  • Luksusbiler for spesielle anledninger
  • Praktiske varebiler for flytting eller transport av større gjenstander

Beliggenhet og Åpningstider

Europcar Djerba Airport ligger på en praktisk beliggenhet rett ved ankomstområdet, slik at du kan komme deg på veien uten å kaste bort verdifull tid. Våre åpningstider er tilpasset flytidene, så enten du ankommer tidlig om morgenen eller sent på kvelden, vil vi være der for å hjelpe deg.

Enkel Online Booking

Med vår brukervennlige nettsted og enkel online bookingprosess, kan du enkelt reservere kjøretøyet ditt på forhånd for å sikre tilgjengeligheten. Du kan også velge ulike tilleggstjenester som GPS-navigasjon, barneseter eller ekstra forsikringsbeskyttelse for en enda mer problemfri opplevelse.

Kundeservice og Support

Vår dedikerte kundeserviceteam står alltid klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha under leieperioden din. Vi er her for deg fra start til slutt for å sikre en trygg og hyggelig reiseopplevelse.
Velg Europcar for din neste bil- eller varebilutleie på Djerba Airport, og opplev den perfekte blandingen av kvalitet og pålitelighet til en konkurransedyktig pris.

Velg ditt kjøretøy blandt våre nye modeller

Alt fra små bybiler til store varebiler

Why renting car with Europcar ?

24 hour roadside assistance

No hidden charge

24/7 service in most major airports

Only new rental cars

FAQ