Europcar

Bilutleie i Punta Cana

 

Oppdag lokasjonene i Punta Cana

Dra nytte av gode tilbud hele året med problemfri opplevelse med Europcar Bilutleie  Punta Cana i Den dominikanske republikk. Reis gjennom med å velge fra vår samling av nyeste modellbiler, fra en av våre 2 stasjoner over Punta Cana.   Enten du ser etter en leiebil i Punta Cana som en del av ferien, eller leie en bil for en spesiell begivenhet, vil du være sikker på å finne en bil som passer dine behov fra vårt brede utvalg av økonomi- og luksusmodeller. Som en global leder innen bilutleie, er vi stolte av å tilby en verdensklasse som tilbyr fleksibel kort og langtidsleie, alt til gode priser uten skjulte avgifter."
Les mer Les mindre

Beste lokasjonene i Punta Cana

Hvorfor leie med Europcar?

Beste pris garantert

Få den beste prisen

Privilege lojalitetsprogram

Få belønninger

Sikker bestillingsprosess

Dine data er sikre

Beste byene i Den dominikanske republikk

Bra å vite

Bil og varebilutleie på Punta Cana er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nyeste modellbiler og lave priser er en del av våre daglige tilbud. Enten du leier en bil for forretninger eller fornøyelser, eller du trenger en bil eller varebil, har Europcar den riktige leiebilen på Punta Cana for deg.

Europcar ser frem til å betjene deg på sin bilavdeling: Punta Cana. Husk å alltid ta med førerkortet ditt, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (for eksempel pass, hvis du ansetter utlandet).

Europcar Green Program: På Europcar forstår vi miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi helhjertet tatt imot et bærekraftig utviklingsprogram, og er stolte over å være det første bilutleiefirmaet på Punta Cana med sertifiserte forpliktelser.