Europcar

Bilutleie i Puerto Plata

 

Oppdag lokasjonene i Puerto Plata

Dra nytte av gode tilbud hele året med problemfri opplevelse med Europcar Bilutleie  Puerto Plata i Den dominikanske republikk. Reis gjennom med å velge fra vår samling av nyeste modellbiler, fra en av våre 1 stasjoner over Puerto Plata.   Enten du ser etter en leiebil i Puerto Plata som en del av ferien, eller leie en bil for en spesiell begivenhet, vil du være sikker på å finne en bil som passer dine behov fra vårt brede utvalg av økonomi- og luksusmodeller. Som en global leder innen bilutleie, er vi stolte av å tilby en verdensklasse som tilbyr fleksibel kort og langtidsleie, alt til gode priser uten skjulte avgifter."
Les mer Les mindre

Beste lokasjonene i Puerto Plata

Hvorfor leie med Europcar?

Beste pris garantert

Få den beste prisen

Privilege lojalitetsprogram

Få belønninger

Sikker bestillingsprosess

Dine data er sikre

Beste byene i Den dominikanske republikk

Bra å vite

Bil og varebilutleie på Puerto Plata er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nyeste modellbiler og lave priser er en del av våre daglige tilbud. Enten du leier en bil for forretninger eller fornøyelser, eller du trenger en bil eller varebil, har Europcar den riktige leiebilen på Puerto Plata for deg.

Europcar ser frem til å betjene deg på sin bilavdeling: Puerto Plata. Husk å alltid ta med førerkortet ditt, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (for eksempel pass, hvis du ansetter utlandet).

Europcar Green Program: På Europcar forstår vi miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi helhjertet tatt imot et bærekraftig utviklingsprogram, og er stolte over å være det første bilutleiefirmaet på Puerto Plata med sertifiserte forpliktelser.