Europcar

Bilutleie i MINNAMI_KU

 

Oppdag lokasjonene i MINNAMI_KU

Dra nytte av gode tilbud hele året med problemfri opplevelse med Europcar Bilutleie  MINNAMI_KU i Japan. Reis gjennom med å velge fra vår samling av nyeste modellbiler, fra en av våre 1 stasjoner over MINNAMI_KU.   Enten du ser etter en leiebil i MINNAMI_KU som en del av ferien, eller leie en bil for en spesiell begivenhet, vil du være sikker på å finne en bil som passer dine behov fra vårt brede utvalg av økonomi- og luksusmodeller. Som en global leder innen bilutleie, er vi stolte av å tilby en verdensklasse som tilbyr fleksibel kort og langtidsleie, alt til gode priser uten skjulte avgifter."
Les mer Les mindre

Beste lokasjonene i MINNAMI_KU

Hvorfor leie med Europcar?

Beste pris garantert

Få den beste prisen

Privilege lojalitetsprogram

Få belønninger

Sikker bestillingsprosess

Dine data er sikre

Bra å vite

Bil og varebilutleie på MINNAMI_KU er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nyeste modellbiler og lave priser er en del av våre daglige tilbud. Enten du leier en bil for forretninger eller fornøyelser, eller du trenger en bil eller varebil, har Europcar den riktige leiebilen på MINNAMI_KU for deg.

Europcar ser frem til å betjene deg på sin bilavdeling: MINNAMI_KU. Husk å alltid ta med førerkortet ditt, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (for eksempel pass, hvis du ansetter utlandet).

Europcar Green Program: På Europcar forstår vi miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi helhjertet tatt imot et bærekraftig utviklingsprogram, og er stolte over å være det første bilutleiefirmaet på MINNAMI_KU med sertifiserte forpliktelser.