Europcar

Bilutleie i  South Island, New Zealand

Oppdag lokasjonene i South Island

Dra nytte av gode tilbud hele året med problemfri opplevelse med Europcar Bilutleie South Island i New Zealand med Europcar. Reis gjennom med å velge fra vår samling av helt nye biler, fra en av våre stasjoner over South Island.
 
Enten du ...Les mer ser etter en leiebil i South Island som en del av ferien, eller leie en bil for en spesiell begivenhet, vil du være sikker på å finne en bil som passer dine behov fra vårt brede utvalg av økonomi- og luksusmodeller. Som en global leder innen bilutleie, er vi stolte av å tilby en verdensklasse som tilbyr fleksibel kort og langtidsleie, alt til gode priser uten skjulte avgifter. Les mindre

Beste lokasjonene i South Island

Hvorfor leie med Europcar?

Best pris garantert

Lojalitet

Sikret

Beste byene i South Island

Beste regionene i New Zealand

Bra å vite

Bil og varebilutleie på South Island er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nyeste modellbiler og lave priser er en del av våre daglige tilbud. Enten du leier en bil for forretninger eller fornøyelser, eller du trenger en bil eller varebil, har Europcar den riktige leiebilen på South Island for deg.

Europcar ser frem til å betjene deg på sin bilavdeling: ##region_name ##. Husk å alltid ta med førerkortet ditt, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (for eksempel pass, hvis du ansetter utlandet).

Europcar Green Program: På Europcar forstår vi miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi helhjertet tatt imot et bærekraftig utviklingsprogram, og er stolte over å være det første bilutleiefirmaet på South Island med sertifiserte forpliktelser.