Europcar

Leiebil i Ålesund

 

Oppdag lokasjonene i Ålesund

Lei en bil eller varebil i Ålesund med Europcar

Europcar Ålesund by ligger sentralt i Keiser Wilhelms gate 20, bare et steinkast unna attraksjoner som Brosundet, Molja Fyr og Bybadet. Den sentrale beliggenheten gjør utleiestasjonen lett tilgjengelig enten du ankommer med bil, til fots eller med kollektivtransport. Med hovedfartsåren E136, rett i nærheten er den også et godt utgangspunkt for lengre reiser ut av byen.

Oppdag Ålesund med bil

Visste du at National Geographic har kåret Ålesund til en av verdens vakreste havnebyer? Etter brannen som i 1904 etterlot seg en by i ruiner, ble Ålesund bygd opp igjen med et av Europas mest karakteristiske bygningsmiljøer i jugendstil. Her kan du nyte nydelig arkitektur og fantastisk havutsikt på en og samme tid, mens du vandrer rundt og åpne opp appetitten for sjømat i verdensklasse. Enten du er interessert i kulturopplevelser, kulinariske høydepunkter eller vil oppleve naturen rundt byen, vil du finne noe som passer for deg.

Du kan besøke Jugendstilsenteret og Kunstmuseet KUBE for å lære mer om byens dramatiske historie, komme tett på fiskene i Atlanterhavsparken, som er Nord-Europas største og mest unike saltvannsakvarium, eller gå de 418 trappetrinnene fra Byparken i sentrum og opp til Ålesunds tak, Aksla. Utsikten vil ta pusten fra deg! Dersom du vil se mer av naturen i området, ligger vakre Godøy kun 20 minutter unna med bil. Her ute i havgapet finner du vakre Alnes fyr fra 1876, som kan by på utstillinger og lokalt kunsthåndverk, samt en café som serverer deilige, hjemmelagde retter. De fine, hvite strendene her ute er populære mål for alle som er glad i å bade og kan by på bølger som vil friste enhver surfer. 

Med over 70 års erfaring er Europcar ledende innen bilutleie i Europa. For mer informasjon kan du besøke siden vår for bilutleie. Flere detaljer om våre rimelige varebiler finner du på siden vår for varebilutleie.

Les mer Les mindre

Beste lokasjonene i Ålesund

Du kan også være interessert i

Hvorfor leie med Europcar?

Beste pris garantert

Få den beste prisen

Privilege lojalitetsprogram

Få belønninger

Sikker bestillingsprosess

Dine data er sikre

Beste byene i Norge

Bra å vite

Bil og varebilutleie på Ålesund er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nyeste modellbiler og lave priser er en del av våre daglige tilbud. Enten du leier en bil for forretninger eller fornøyelser, eller du trenger en bil eller varebil, har Europcar den riktige leiebilen på Ålesund for deg.

Europcar ser frem til å betjene deg på sin bilavdeling: Ålesund. Husk å alltid ta med førerkortet ditt, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (for eksempel pass, hvis du ansetter utlandet).

Europcar Green Program: På Europcar forstår vi miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi helhjertet tatt imot et bærekraftig utviklingsprogram, og er stolte over å være det første bilutleiefirmaet på Ålesund med sertifiserte forpliktelser.