Utleie av voiture og utilitaire ved Riga

  Bil- og varebilutleie i Riga

  Velkommen til Europcar Riga! Vi tilbyr et bredt utvalg av biler og varebiler for leie, slik at du kan utforske Riga og området rundt på en komfortabel og praktisk måte. Enten du er på ferie eller forretningsreise, har vi det perfekte kjøretøyet for deg.

  Utforsk Riga med Europcar

  Riga er hovedstaden i Latvia og en fascinerende destinasjon med mye å se og gjøre. Med Europcar kan du enkelt utforske byen og områdene rundt på egen hånd. Besøk gamlebyen med sine vakre brosteinsbelagte gater, imponerende kirker og flotte restauranter, eller ta en kjøretur langs kysten og opplev den naturskjønne skjønnheten i regionen.

  Lei en bil eller varebil i Riga

  Våre Europcar-agenter i Riga står klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte kjøretøyet for ditt opphold. Vi tilbyr alt fra små biler til store varebiler, slik at du kan velge det som passer best for dine behov. Med våre konkurransedyktige priser og enkel bookingprosess, er det enkelt å leie en bil eller varebil hos Europcar.

  Utforsk Latvia med Europcar

  I tillegg til Riga, kan du også utforske resten av Latvia med Europcar. Lei en bil og ta en roadtrip til vakre nasjonalparker, sjarmerende landsbyer og historiske severdigheter. Med Europcar kan du oppleve alt dette og mer.

  Bestill din leiebil hos Europcar i dag

  Nå som du vet mer om Europcar i Riga, hvorfor ikke bestille din leiebil eller varebil med oss i dag? Utforsk byen og regionen på en komfortabel og praktisk måte, og opplev alt det Latvia har å by på. Velkommen til Europcar!

  Why renting car with Europcar ?

  24 hour roadside assistance

  No hidden charge

  24/7 service in most major airports

  Only new rental cars