Utleie av voiture og utilitaire ved Innsbruck Airport

  Europcar Innsbruck Airport

  Velkommen til Europcar Innsbruck Airport! Vi er stolte av å tilby deg et bredt utvalg av kvalitetsbiler og varebiler for dine transportbehov mens du utforsker Innsbruck og området rundt. Enten du er på ferie eller forretningsreise, er vi her for å gjøre din opplevelse så enkel og problemfri som mulig.

  Fleksible utleiemuligheter

  Vi tilbyr en rekke kjøretøy som passer for alle reisende. Enten du trenger en liten og økonomisk bil for bysightseeing eller en romslig varebil for større gruppeturer, har vi det du trenger. Du kan velge mellom en kort eller lang leieperiode etter dine behov.

  Kundeservice i fokus

  Vårt dedikerte team står klare til å hjelpe deg med alt du trenger for en vellykket leieopplevelse. Vi tilbyr enkel booking online eller via telefon, enkel henting og avlevering ved flyplassen og assistanse 24/7 under hele leieperioden.

  Utforsk Innsbruck og omegn

  Med din leiebil fra Europcar kan du utforske alt Innsbruck har å tilby, fra de fantastiske arkitektoniske perlene i gamlebyen til de naturskjønne omgivelsene i de østerrikske Alpene. Ta med familien eller kollegaene dine på en minneverdig roadtrip.
  • Stor variasjon av kjøretøy
  • Fleksible leiealternativer
  • Dedikert kundeservice
  • Enkel booking og henting
  • 24/7 assistanse tilgjengelig

  Why renting car with Europcar ?

  24 hour roadside assistance

  No hidden charge

  24/7 service in most major airports

  Only new rental cars