Utleie av voiture og utilitaire ved Antofagasta Downtown

  Opplev det beste av Antofagasta med Europcar

  Ved å leie en bil eller varebil fra Europcar i Antofagasta Downtown, kan du utforske byen og dens omgivelser på en praktisk og fleksibel måte. Vår beliggenhet i sentrum gjør det enkelt for deg å komme deg rundt og oppleve alle de fantastiske attraksjonene som Antofagasta har å by på.

  Utforsk Antofagasta og dens omgivelser

  Med en leiebil fra Europcar kan du besøke steder som La Portada, en ikonisk naturskjønn klippeformasjon som tilbyr fantastisk utsikt over Stillehavet. Du kan også ta en tur til Parque Nacional Pan de Azúcar for å utforske den vakre naturen i området.

  Fleksible løsninger for alle dine transportbehov

  Enten du trenger en liten personbil for å komme rundt i byen, eller en romslig varebil for å frakte varer, har Europcar det du trenger. Vi tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy som passer til alle dine transportbehov.

  Booke din leiebil i Antofagasta Downtown

  Det er enkelt å leie en bil fra Europcar i Antofagasta Downtown. Besøk vår nettside eller ta kontakt med vårt vennlige personale for å finne den perfekte bilen for ditt opphold i Antofagasta. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og hjelpe deg med å utforske alt det denne fantastiske byen har å by på.

  Velg ditt kjøretøy blandt våre nye modeller

  Alt fra små bybiler til store varebiler

  Why renting car with Europcar ?

  24 hour roadside assistance

  No hidden charge

  24/7 service in most major airports

  Only new rental cars