Leiebil på Bergen Lufthavn Flesland

  Leiebil på Bergen Lufthavn Flesland | Europcar

  Europcar ønsker deg velkommen til Bergen Lufthavn Flesland! Enten du er på ferie eller forretningsreise, har Europcar et bredt utvalg av leiebiler som passer dine behov. Utforsk Bergen og omegn med letthet ved å leie en pålitelig og komfortabel bil fra Europcar.
  • Stort utvalg av kjøretøy: Europcar tilbyr alt fra kompakte biler til luksuriøse SUV-er og varebiler, slik at du kan finne den perfekte bilen for din reise.
  • Praktisk beliggenhet: Europcar er beleilig plassert på Bergen Lufthavn Flesland, noe som gjør det enkelt for deg å hente og levere tilbake din leiebil.
  • Fleksible leieavtaler: Europcar tilbyr fleksible leieavtaler som passer dine behov, enten det er for en dag, en uke eller lengre.
  • Profesjonell service: Vårt team av erfarne og vennlige ansatte vil hjelpe deg med å velge riktig bil og gi deg all informasjonen du trenger for en problemfri leieopplevelse.
  Enten du trenger en bil for en familieferie, en forretningsreise eller bare for å utforske Bergen og omegn, er Europcar det ideelle valget for leiebil på Bergen Lufthavn Flesland. Bestill din leiebil i dag og opplev friheten og fleksibiliteten med Europcar!

  Velg ditt kjøretøy blandt våre nye modeller

  Alt fra små bybiler til store varebiler

  Why renting car with Europcar ?

  24 hour roadside assistance

  No hidden charge

  24/7 service in most major airports

  Only new rental cars