Bilutleie i Novo mesto : Oppdag alle våre stasjoner

  Oppdag Novo mesto med Europcar

  Velkommen til Europcar i Novo mesto

  Europcar er stolt over å tilby pålitelig og praktisk bilutleie i Novo mesto. Enten du er på ferie eller en forretningsreise, har vi et bredt utvalg av biler og varebiler som passer til alle dine behov.

  Valg av kjøretøy

  Hos Europcar i Novo mesto har vi et stort utvalg av kjøretøy å velge mellom. Enten du trenger en liten og økonomisk bil for bykjøring, en romslig familiebil for en ferie, eller en luksuriøs bil for en spesiell anledning, har vi det du trenger.

  Praktisk og enkelt

  Vi ønsker å gjøre bilutleie så enkelt og praktisk som mulig for deg. Med enkel online booking og henting på en av våre mange lokasjoner i Novo mesto, er det å leie en bil hos oss en stressfri opplevelse.

  Fleksible alternativer

  Hos Europcar tilbyr vi fleksible leieperioder, slik at du kan tilpasse leieavtalen etter dine behov. Enten du trenger en bil for en dag, en uke eller lengre, har vi løsningen som passer for deg.

  Kundeservice

  Vårt dedikerte team på Europcar i Novo mesto er her for å hjelpe deg med alle dine spørsmål og behov. Vi streber etter å gi deg den beste kundeopplevelsen og sørge for at din bilutleie er problemfri og enkel.
  • Bredt utvalg av kjøretøy
  • Praktisk og enkelt
  • Fleksible alternativer
  • Utmerket kundeservice
  Velkommen til Europcar i Novo mesto - din pålitelige partner for bilutleie!

  Dagens utleietilbud på person- og varebiler

  Why renting car with Europcar ?

  24 hour roadside assistance

  No hidden charge

  24/7 service in most major airports

  Only new rental cars