Europcar

Bilutleie i Sofia

Oppdag lokasjonene i Sofia

Dra nytte av gode tilbud hele året med problemfri opplevelse med Europcar Bilutleie  Sofia i Bulgaria. Reis gjennom med å velge fra vår samling av nyeste modellbiler, fra en av våre 4 stasjoner over Sofia.
 
Enten ...Les mer du ser etter en leiebil i Sofia som en del av ferien, eller leie en bil for en spesiell begivenhet, vil du være sikker på å finne en bil som passer dine behov fra vårt brede utvalg av økonomi- og luksusmodeller. Som en global leder innen bilutleie, er vi stolte av å tilby en verdensklasse som tilbyr fleksibel kort og langtidsleie, alt til gode priser uten skjulte avgifter." Les mindre

Beste lokasjonene i Sofia

Hvorfor leie med Europcar?

Best pris garantert

Lojalitet

Sikret

Beste byene i Bulgaria

Bra å vite

Bil og varebilutleie på Sofia er gjort enkelt med Europcar.

Vennlig service, nyeste modellbiler og lave priser er en del av våre daglige tilbud. Enten du leier en bil for forretninger eller fornøyelser, eller du trenger en bil eller varebil, har Europcar den riktige leiebilen på Sofia for deg.

Europcar ser frem til å betjene deg på sin bilavdeling: Sofia. Husk å alltid ta med førerkortet ditt, gyldig kredittkort og tilleggsbevis for identitet (for eksempel pass, hvis du ansetter utlandet).

Europcar Green Program: På Europcar forstår vi miljøpåvirkningen av leiebil. Derfor har vi helhjertet tatt imot et bærekraftig utviklingsprogram, og er stolte over å være det første bilutleiefirmaet på Sofia med sertifiserte forpliktelser.